2 Verpleegkundigen niveau 4 of 5 voor de Zorgcentrale
Livio

Functieomschrijving

In verband met het vertrek van twee pensioengerechtigde collega's, zijn wij zijn op zoek naar twee enthousiaste nieuwe collega's.

Daarbij zijn we in het bijzonder opzoek naar initiatiefnemers en collega's die ondernemend, innovatief en kwaliteitsgericht werkent. We zouden graag zien dat hij/zij positief kritisch in zijn/haar werk durft te zijn en affiniteit heeft met zorgtechnologie. Professionals, die snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en hierbij het overzicht goed kunnen bewaren. Als verpleegkundig zorgcentralist heb je een spilfunctie voor de Livio organisatie en ondersteun je de zorg zoveel mogelijk.  

Via domotica in de eigen woning ondersteunen we cliënten met Medimo, het Valalarm en de Personenalarmering. Daarnaast voeren we de dubbele medicatiecheck uit voor onze collega's in de wijk. Naast de vraag naar zorg op locatie wordt de personenalarmering ook benut voor de sociale veiligheid van de cliënt. De Zorgcentrale werkt in dit kader samen met de meldkamer van de politiekorpsen. 

We zijn een afdeling waar 24 uur per dag, 365 dagen per jaar van alles gaande is. Soms is het even rustig, een volgend moment zijn er meerdere meldingen tegelijk van de personenalarmering of van onze cliënten. Het triëren van zorgvragen en het meedenken in zorgprocessen en opname mogelijkheden behoren tot ons takenpakket. 

Livio neemt deel aan de ontwikkeling van het Zorg-coördinatiecentrum Twente. ten behoeve dan de acute zorgketen buiten kantoortijden, werken  de verpleegkundige zorgcentralisten hierin samen met de triagisten van de SHT, Ambulance Oost en Mediant.

Functie eisen

Functie eisen 

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 en BIG geregistreerd 
 • Een prettige telefoonstem en een goede spreek- en luistervaardigheid 
 • Goed kunnen werken met geavanceerde automatisering 
 • Kennis en ervaring met innovaties in de zorg (processen)
 • Hoge mate van stressbestendigheid en goed kunnen werken in een dynamische omgeving
 • Flexibel inzetbaar in werk en tijd, de diensten zullen hoofdzakelijk buiten kantoortijden plaats hebben.
 • Creatief in het oplossen van vraagstukken t.a.v. zorg en proces 
 • Volgen van diverse trainingen zoals de NHG-triage

 

Wat krijg je ervoor terug

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf 
 • Leuke professionele collega’s in een zelforganiserend team
 • Een baan en afdeling in ontwikkeling 

Inschaling

 • Beloning volgens CAO VVT FWG 40-45 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 

Bijzonderheden

Bijzonderheden 

Het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste voor een aanstelling bij Livio. 

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de 2e week van januari 2020.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, locatie De Cromhoff in Enschede
Postcode 7543EC
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij mw. G. Pasman (teammanager Klant) via tel. 0900-9200 (lokaal tarief).
Functie(s) Verpleegkundige
Zorgcentralist
Publicatiedatum 21-11-2019
Ingangsdatum maart 2020
Reageer voor 16-12-2019
Nummer 49738
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio