2 verzorgende IG of verpleegkundige nachtdienst op de revalidatie
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Midden in Terborg staat ons gastvrije en veilige verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia, voor cliënten met verschillende ziektebeelden, waaronder hen die te maken hebben met de gevolgen van een CVA, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of cliënten die onlangs een operatie hebben ondergaan (bijv. een heupoperatie of amputatie). Zij zijn bij ons voor revalidatie, waarbij het therapeutisch klimaat centraal staat. Als verzorgende IG of verpleegkundige op de revalidatieafdeling:
• Begeleid en behandel je de cliënt in het revalidatietraject door persoonlijke en belevingsgerichte (revalidatie)zorg op maat te bieden.
• Werk je vanuit het revalidatie behandelplan die elke cliënt heeft en die multidisciplinair is opgesteld.
• Werk je met elektronische cliëntdossiers.
• Denk je in kansen en mogelijkheden. In principe kan alles, totdat het tegendeel bewezen is.
• Ben je niet bang voor vernieuwingen en zorgtechnologie.
• Blijf jij jezelf voortdurend ontwikkelen. Jij wilt op de hoogte blijven van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden verbeteren.

Functie eisen

Zo ben jij

Azora maakt gebruik van zorgtechnologie. Technologie waardoor we jouw werk iets verlichten en waardoor we het verblijf voor onze cliënten comfortabeler kunnen maken. Maar ‘zorgen voor’ blijft natuurlijk vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig!

Jij wilt samen met ons de beste revalidatiezorg bieden. Je hebt hart voor je vak en het lef hebt om knopen door te hakken. Je staat stevig in je schoenen. Je reflecteert niet alleen op je eigen handelen, maar je geeft ook je collega’s feedback. Daarnaast breng je een mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 mee en als je enige ervaring met de doelgroep (geriatrische revalidatie) hebt is dat een grote pré. In deze functie zul je ingezet worden voor de nachtdiensten op de revalidatieafdelingen van verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als verzorgende IG of verpleegkundige kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen in bijvoorbeeld revalidatie, en op:
• Een brutomaandsalaris conform cao VVT.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons.
• Een contract voor in eerste instantie voor de duur van één jaar en wie weet welke mogelijkheden er daarna binnen Azora zijn.
• Het vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’.
• 7,4% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
  o het digitale Azora Leerplein
  o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
  o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.

Bijzonderheden

Zo verlenen we samen de beste zorg

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Linda Coli, onze teammanager, via 0315-338111 of l.coli@azora.nl.

Solliciteren

Kun je niet wachten om al die verschillende cliënten te ontmoeten? Klik dan nu op deze link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/2-verzorgenden-ig-of-verpleegkundigen-nachtdienst-op-de-revalidatie/ en solliciteer op de vacature verzorgende IG of verpleegkundige nachtdienst op de revalidatie bij Antonia.

 

Type Vacature
Intern nummer 20190095
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-04-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 45026

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora