2 Woongroepbegeleiders VIG voor ons team de Kafmolen afdeling Rhanerhoek in Hellendoorn
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij werken met de visie net als thuis, we proberen in mogelijkheden te denken samen met onze bewoners en hun naasten. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Op afdeling Rhanerhoek, huiskamer de Kafmolen hebben we 2 vacatures voor een Woongroepbegeleider (verzorgende IG). Uren zijn in overleg, dit kan verschillen; 16, 18, 20, 24 of zelfs 28 uur voor onbepaalde tijd, waaronder wel een proefperiode van 2 maanden.
Rhanerhoek is een PG afdeling met 18 bedden in totaal. Huiskamer de Kafmolen heeft 8 reguliere bedden en 1 crisisbed. Een crisisbed wordt maximaal 6 weken bezet door 1 bewoner waarna deze bewoner naar een andere juiste plek verhuist. Doordat wij een crisisbed hebben, is er regelmatig wisseling van bewoners.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-woongroepbegeleiders-vig-voor-ons-team-de-kafmolen-afdeling-rhanerhoek-in-hellendoorn/  

Functie eisen

Je bent enthousiast over het werken met onze visie en in het bezit van een diploma verzorgende IG-niveau 3. Je bent in staat overstijgend te denken en neemt graag nieuwe initiatieven om de kwaliteit van ons team en van de zorg te waarborgen en te verbeteren. Je werkt zowel zelfstandig als samen binnen ons multifunctionele team. Daarbij hoort ook de bereidheid om diverse teamtaken op je te nemen. Je bent gemotiveerd, empathisch, doortastend, hebt humor en een positieve instelling.
Daarnaast ben je bereidt om alle diensten te werken zowel dag, avond als nachtdiensten. Ook verwachten we een flexibele inzet.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-woongroepbegeleiders-vig-voor-ons-team-de-kafmolen-afdeling-rhanerhoek-in-hellendoorn/  

Inschaling

Je salaris is afhankelijk van ervaring en is ingeschaald conform de CAO VVT FWG schaal 40.
Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-woongroepbegeleiders-vig-voor-ons-team-de-kafmolen-afdeling-rhanerhoek-in-hellendoorn/  

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 13-06-2023
Ingangsdatum 16-05-2023
Nummer 120124
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent