2 Woongroepbegeleiders VIG/VP 4 de Blenke team Vrugtevenne
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons team Vrugtevenne zijn per 1 april a.s. op zoek naar versterking omdat 2 collega's uit ons team vertrekken vanwege de pensioengerechtigde leeftijd. Wij bieden een dienstverband van 16 of 24 uur, voor onbepaalde tijd. Ben jij een enthousiaste Verpleegkundige en/of ervaren Verzorgende IG? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als woongroepbegeleider verzorgende IG / verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het gehele zorgproces. Je inventariseert de zorg, voert de zorgvraag uit en je evalueert zorg. Dit alles volgens het digitale zorgdossier. Daarnaast werk je indien nodig multidisciplinair en heb je contacten met familie en/of mantelzorgers. Het doel is dat mensen “wonen net als thuis”.  Met de zelfstandige manier van werken, draag je bij aan de eigen regie en het welbevinden van de cliënten. Jij bent de schakel en daarnaast denk je in mogelijkheden. Er is een grote mate van vrijheid wat betreft ontwikkeling en kansen binnen het team. Als zelfsturend team vinden wij het belangrijk dat een ieder gelijk is en zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Enthousiast?  Kom dan bij ons werken!

Functie eisen

Ons team Vrugtevenne is op zoek naar een woongroepbegeleider verzorgende IG / verpleegkundige. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Uiteraard beschik je over een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige en een volledige dosis inzet. Daarnaast ben je bereid om alle diensten te werken (zowel dag, avond als nacht).

Inschaling

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kan verwachten is een hoge mate van vertrouwen. 

Maar er is meer: 

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding. Ingeschaald in FWG schaal 40 conform de CAO VVT (Verzorgende IG) of schaal 45 (Verpleegkundige). Een dienstverband van 16 of 24 uur voor onbepaalde tijd. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens bieden wij je als team een open sfeer waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteit kan ontwikkelen.

Bijzonderheden

Team Vrugtevenne is een afdeling waar we zorg verlenen aan 16 cliënten, somatiek en psycho-geriatrie. Ons team bestaat momenteel uit 13 vaste medewerkers in variabele leeftijden. Om te kunnen groeien zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid. Ben jij degene die ons komt versterken? Aarzel dan niet...en neem contact met ons op. We vertellen je graag wat het werken bij ons zo leuk maakt!

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-01-2021
Ingangsdatum 1 april 2021
Reageer voor 21-02-2024
Nummer 57283
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent