Fit-in-je-werk

Wat heb jij nodig om gezond, gelukkig en betrokken aan het werk te blijven?
Met deze belangrijke vraag ga je tijdens Fit-in-je-werk aan de slag met een onafhankelijke loopbaanadviseur. Samen bespreek je hoe het gaat met onder andere jouw gezondheid en energie, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid en met jouw werk-privé balans. Dit doen we aan de hand van de door jou ingevulde DIX-vragenlijst (Duurzame Inzetbaarheids IndeX), een wetenschappelijk gevalideerd instrument. Tijdens de gesprekken onderzoek je samen wat je kan verbeteren en stel je een persoonlijk actieplan op waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.

Fit-in-je-werk is in 2023 gratis voor medewerkers van aangesloten instellingen en bestaat uit 1 à 2 gesprekken en een vragenlijst.  

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van de loopbaanadviseurs van het team Vitaliteit en Preventie. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel: 088 255 66 50.

LOGO_FIT_IN_JE_WERK

Ik meld mij aan voor Fit-in-je-werk!

Geslacht

De gesprekken heb ik bij voorkeur

Reden van aanmelding

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?

Om gratis deel te nemen aan Fit-in-je-werk ga ik akkoord met aanmelding voor Sterk in je werk*

*Fit-in-je-werk kan in 2023 gratis aangeboden worden doordat de kosten onder Sterk in je werk vallen. Voorwaarde is dat je in het afgelopen jaar geen gebruik hebt gemaakt van Sterk in je werk.