Accountmanager Zorg
PGVZ

Functieomschrijving

Om ons team uit te breiden heeft PGVZ een

Vacature Accountmanager Zorg voor 28 – 32 uur per week

Een relatiemanager, een zelfstarter met organisatietalent

Wat ga je doen?

Je werkt op zelfstandige wijze aan het uitbreiden en onderhouden van het netwerk van PGVZ in haar werkgebied. Je bouwt zinvolle relaties op met gemeenten en andere stakeholders en vertegenwoordigt PGVZ bij overleggen, projecten en samenwerkingsverbanden. Met jouw visie en ideeën stel je een professioneel accountplan op. Je vertaalt dit naar de organisatie en implementeert de afspraken binnen de betrokken teams. Je stuurt daarbij op de voortgang en resultaten en rapporteert daarbij aan de directie.

Wie zijn wij? 

Een (relatief) jonge zorgorganisatie die met een platte organisatie kwalitatief hoogstaande – en persoonlijke zorg levert. Een maatschappelijk bewogen organisatie die winst niet als hoogste doel heeft maar dit gebruikt om o.a. te investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Functie eisen

Wie ben jij?

Onze nieuwe collega beschikt over een relevante afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau. Je hebt (tenminste 3 jaar) werkervaring binnen het Sociaal Domein en het is een pré als je bekend met verzekeraars/zorgkantoor. Je bent een representatieve accountmanager/relatiemanager die projectmatig kan werken en dit blijkt ook uit je CV.

Inschaling

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante, zeer afwisselende en uitdagende positie in een (relatief) jonge zorgorganisatie. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. (FWG 55, afhankelijk van ervaring). Verder ontvang je een laptop, een leaseauto en een smartphone.

Bijzonderheden

Ben je benieuwd hoe het is om bij PGVZ te werken?Lees hier de verhalen van collega’s!

Solliciteren? 
Geïnteresseerd in deze mooie functie? Stuur dan jouw CV en motivatie naar [email protected] o.v.v. Accountmanager Zorg.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Rob Buis (bedrijfsvoering) via 038-3331794 of [email protected].

PGVZ hanteert een screeningsbeleid, waarbij het in gang zetten van een VOG aanvraag deel uit maakt van de aanstellingsprocedure. Tijdens de screening kan social media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie PGVZ
Locatie PGVZ
Postcode 8263 AH
Stad Kampen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-09-2022
Reageer voor 30-10-2022
Ingangsdatum 02-09-2022
Nummer 113710
Doorsturen Bekijk PDF

PGVZ

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Meer over PGVZ