ACTIVITEITENBEGELEIDER
Liberein

“Ali(77jr) zkt. leuke Activiteitenbegeleider voor hem en zijn medebewoners”

Binnen Liberein is het team Activiteitenbegeleiding verantwoordelijk voor de coördinatie van activiteiten op zowel centraal als decentraal niveau. Dit team organiseert activeringsactiviteiten waarbij uitgegaan wordt van de wensen en mogelijkheden van de cliënt en het uitvoeren van het vastgestelde gezamenlijke activiteitenprogramma. Ter vervanging van ziekte zijn wij op zoek naar een tijdelijke Activiteitenbegeleider, uren in overleg.

Pak je ruimte!
Als Activiteitenbegeleider ga je aan de slag op diverse locaties van Liberein. Onderdeel van jouw functie is het bedenken, organiseren en begeleiden van een zinvolle daginvulling voor cliënten en je ondersteunt ze bij ADL-handelingen. Het gaat om activiteiten in zowel groepsverband als 1-op-1 begeleiding. Je weet cliënten te stimuleren om mee te doen aan activiteiten. Als je mogelijkheden ziet om iemand uit de directe omgeving van de cliënt te betrekken, dan onderneem je hiervoor actie. Ook begeleid je stagiaires en vrijwilligers die betrokken zijn bij de activiteiten.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het diploma MBO SPW niveau 4 bij voorkeur activiteitenbegeleiding (of vergelijkbaar) en beschikt over relevante (stage)ervaring;
  • Je hebt enige kennis en ervaring met mensen met zowel somatische als psychogeriatrische aandoeningen;
  • Hoewel je als activiteitenbegeleider vaak zelfstandig werkt, ben je ook een teamplayer. Waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden we?
Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. 
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG 35 (minimaal € 1.902,93 – maximaal € 2.762,34).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg, tel. 06-13747436.

Nieuwsgierig naar het verhaal van Ali(77)? Klik dan hier.

Type Vacature
Intern nummer 2021-79
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg, tel. 06-13747436
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 09-06-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 23-06-2021
Nummer 68888
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein