Activiteitenbegeleidster (vrouw) (Turks sprekend)
Zorg-Advies Twente

Functieomschrijving

Als Activiteitenbegeleider help je cliënten met lichamelijke, verstandelijke of psychosociale problemen hun dagbesteding op een zinvolle en plezierige manier in te vullen. Je begeleidt onze dagopvang groep (dames) op de maandag, woensdag en donderdag, de invulling hiervan kun je naar eigen inzicht (rekening houdend met de richtlijnen) bedenken. Gezien de doelgroep is het van belang dat je structuur en herkenbaarheid biedt en inspeelt op wisselende stemmingen en gedragingen. De activiteitenbegeleiding vindt plaats in groepsverband. Je werkt daarbij volgens een plan waarbij ruimte is voor eigen inbreng.

Een combinatiefunctie (persoonljik begeleider / activiteitenbegeleider) behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met de doelgroep van cliënten met gedragsproblematiek en bent in staat vanuit een open houding de principes van zelfregie vorm te geven.

- Je staat stevig in je schoenen, hebt de nodige levenservaring en weet waar je sterktes en zwaktes liggen. Je bent een coachend maar zo nodig ook directief begeleider, die creatief zoekt naar oplossingen.

- Je kunt uitstekend zelfstandig functioneren én samen in en team werken aan ontwikkeling.

- Je bent bedreven in rapportages schrijven en plannen opstellen.

- Je spreekt zowel de Nederlandse als de Turkse taal.

- Je hebt minimaal MBO (niveau 3) diploma.

Inschaling

Wat bieden wij?

- Een uitdagende functie binnen Zorg-Advies Twente.

- Jouw functie is binnen de cao Verpleeg, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraam en Jeugdgezondheidszorg ingeschaald in functiegroep 35.

- Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere flexibiliteit, reiskosten, goede pensioenregeling, vakantiegeld en 13e maand conform genoemde cao.

- Doorgroeimogelijkheden binnen de dynamische organisatie.

- Cursus en opleidingsmogelijkheden.

 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €14,01 tot €19,33 /uur

Bijzonderheden

Voor meer informatie kunt u bellen naar 053-4343 088.

Type Werkplein
Organisatie Zorg-Advies Twente
Locatie Zorg-Advies Twente
Postcode 7531 AC
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 09-03-2023
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 41312
Doorsturen Bekijk PDF

Zorg-Advies Twente

Zorg-Advies Twente heeft 2 afdelingen namelijk Thuiszorg Oost en Intensief begeleid wonen. Zorg-Advies Twente afdeling Thuiszorg Oost is een zorginstelling voor iedereen ongeacht jong of oud, samen of alleen. Het streven is een oprechte zorgverlening na bij de cliënt, waarbij professionaliteit, kwaltiteit en maatschappelijk betrokkenheid onze ondernemingsprincipes zijn. Onze cliënten staan altijd centraal. Wij spelen in op de zorgbehoeften van onze cliënten, door het samenstellen van individuele zorgpakketten, welke op maat worden gesteld. Binnen onze instelling stichting Zorg-Advies Twente is er tevens begeleid wonen mogelijk, het is voor jongeren vanaf 18 jaar welke bekend zijn met grondslag psychiatrie, verstandelijk of slachtoffer van mensenhandel. Vanaf 01-01-2016 hebben wij weer het project slachtoffers van mensenhandel opgepakt. Het doel van begeleid wonen is om deze doelgroep tussen een periode van 12 tot 18 maanden te bevorderen op het gebied van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Naast onze zorgverlening bieden we ook administratieve dienstverlening. Ideaal voor beginnende ondernemers, die met van alles en nog wat te maken krijgen. De fiscus, de BTW, de aangifte, de facturen en de incasso. Ook geven wij ondersteuning op het gebied van juridische dienstverlening zoals bezwaarschriften UWV/CIZ, Wet schuldsanering natuurlijke personen ( WSNP ) en overige juridische zaken. Een doel binnen de organisatie is om de kwaliteit van de zorg hoog in het vandaal te houden. Dit wordt onderhouden door de implementatie van de Harmonisatie Kwaliteitssysteem Zorg (HKZ), welke in 2012 is behaald door Zorg-Advies Twente, te evalueren en te ontwikkelen. Hierbij wordt er jaarlijks toezicht en controle uitgevoerd door een gecertificeerde externe-auditor vanuit TUV.

Meer over Zorg-Advies Twente