Ontmoet de sector Jeugdzorg in Twente – 16 april 2024

02-04-2024

Overweeg je een carrièreswitch of ben je op zoek naar een baan of opleiding in de jeugdzorg? Dinsdag 16 april heb jij de kans om verschillende jeugdzorgorganisaties uit de regio Twente te ontmoeten tussen 18:30 en 20:30 uur bij Connect-U, Ariënsplein 1 in Enschede.

De vraag naar nieuwe medewerkers in de jeugdzorg blijft groeien. Dit komt door de grote vraag naar zorg voor jeugdigen, maar ook de vergrijzing in het huidige personeelsbestand. Er is tegelijkertijd een grote groep mensen die wil werken in de jeugdzorg. Maar hoe krijg je een goed beeld van de verschillende werkgevers en functies?

Op dinsdagavond 16 april is een ontmoetingsplek gecreëerd voor mensen die belangstelling hebben voor het volgen van een opleiding en/of het werken in de jeugdzorg of aanverwante organisaties. Een ontmoetingsplek waar vraag en aanbod met elkaar in gesprek kunnen. 

Deze avond kun je kennis maken met diverse werkgevers o.a. Ambiq, Aveleijn, Curess, Helderzorg, Jarabee, Jeugdbescherming Overijssel, Leger des Heils, Reggedok, Rubix zorg, Veilig Thuis Twente, onderdeel van SamenTwente, SMD/ Wijkteams Enschede, Stichting Nederland Participeert en William Schrikker regio Twente. 

Hogeschool Saxion informeert over de HBO Jeugd- en gezinsprofessional (FastSwitch). 
Voor meer algemene informatie kun je in gesprek met het Leerwerkloket/ Werkplein Twente en met de loopbaanadviseurs van Sterk in je Werk.

Zo kun jij ontdekken of werken in de jeugdzorg iets voor jou is en wat je nodig hebt om bij jouw toekomstig werkgever aan de slag te gaan. Deze banenmarkt is gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk. Vooraf aanmelden is dus niet nodig.

Graag tot ziens op 16 april.

Ontdek_Jeugdzorg_16_april_2024_-_flyer_als_png

Bekijk/ download de flyer als pdf.