Adviseur praktijkleren
Noorderboog

Ligt jouw hart bij het opleiden en ontwikkelen van medewerkers?

Talenten ontdekken en motiveren, doorgroeien of doorstromen. Leren en ontwikkelen steunt Noorderboog volop. Het maakt dat onze medewerkers met nog meer passie en plezier hun werk kunnen doen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan ben je van harte welkom om ons team als Adviseur praktijkleren te versterken!

Wat ga je precies doen?
Als adviseur praktijkleren heb jij de rol om een leer- en ontwikkelingsklimaat binnen locaties te realiseren waarin medewerkers en teams kunnen werken aan kwaliteit en professionaliteit. Je volgt het leerproces van lerenden binnen de organisatie op afstand. Hierbij werk je nauw samen met locaties en coach je werkbegeleiders in het begeleiden van BBL leerlingen, medewerkers in opleiding en stagiaires. In deze functie lever je ook een bijdrage aan het uitdragen en implementeren van het beleid Praktijkleren en de visie op leren binnen Noorderboog. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan scholingen en trainingen en je volgt interne en externe ontwikkelingen die van invloed zijn op het praktijkleren binnen de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor een aantal locaties en bent ook zo veel mogelijk op die locatie aanwezig. Uiteraard kun je hierbij wel altijd terugvallen op je collega’s. Om goed invulling aan deze functie te kunnen geven, is het verder van belang dat je zelfstandig kunt werken, dat je inspeelt op eigen regie van de medewerker en je kunt schakelen tussen individueel, locatie en organisatieniveau. Je bent in staat om (onderdelen van) opleidingen te ontwikkelen en uit te voeren. Je houdt contact met de leidinggevenden over de leer en ontwikkelbehoefte van de locatie en adviseert over en organiseert hierbij passende leeractiviteiten.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een relevante opleiding gevolgd op hbo-niveau richting onderwijskunde, leren en innoveren of HRM of zichtbare ervaring met leren en ontwikkelen en met coachen;
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent proactief, resultaatgericht, verbindend en innovatief;
  • Je bent digivaardig en kunt goed plannen en organiseren;
  • Je ziet verbanden tussen verschillende thema’s en weet een en ander met elkaar te verbinden.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Adviseur praktijkleren is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Vanuit de visie ”iedereen is van betekenis en doet ertoe” draagt Noorderboog bij aan gezondheid en welbevinden, wat het leven betekenis geeft. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst. Bij Noorderboog werken ca. 1800 betrokken medewerkers en 1200 vrijwilligers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor onze cliënten.

Noorderboog is volop in beweging. Dit vraagt van medewerkers dat zij zich mee ontwikkelen, zodat er voldoende gekwalificeerd personeel is om de gewenste kwaliteit aan de cliënt te kunnen leveren. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het op peil houden van de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting een speerpunt binnen Noorderboog. Noorderboog heeft de ambitie om haar medewerkers een fijne werkomgeving te bieden waarin zij zich volop kunnen ontwikkelen. Leren vormt daarbij een cruciale factor en zien wij als de hefboom voor succes. Er is aandacht voor talent en talentonwikkeling van medewerkers. Noorderboog biedt ook praktijkleerplaatsen aan leerlingen en stagiaires van diverse opleidingen aan.

Als adviseur praktijkleren maak je deel uit van het team Leren & Ontwikkelen en werk je op een aantal locaties binnen het werkgebied.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 27-01-2022 a.s. via Adviseur praktijkleren - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457109
Organisatie Noorderboog
Locatie Alle locaties van Zorggroep Noorderboog
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met een collega Adviseur praktijkleren. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0522 - 498 498.
Functie(s) Adviseur
Opleidingsadviseur/Trainer
Praktijkopleider
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 27-01-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 107160
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog