Adviseur Recruitment en Employer Branding
De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Deze ondersteuning bieden onze 2.500 medewerkers samen, dichtbij en deskundig: dat is de boodschap die wij nóg meer willen uitdragen. In de huidige markt is het een grote uitdaging om geschikte medewerkers te vinden, te binden en te boeien. Dat lukt alleen een ervaren adviseur die kennis heeft van de markt én beschikt over de juiste tools om succesvolle wervingsstrategieën te ontwikkelen en te implementeren.

Vanuit de strategische koers van De Twentse Zorgcentra lever jij je bijdrage aan het vinden, binden en boeien van onze huidige en nieuwe medewerkers. Dat doe je middels het leiden van verschillende (deel)projecten, zoals het bouwen aan ons Employer Brand. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met P&O-, opleidings- en loonbaanadviseurs, afdeling Communicatie en onze twee recruiters, en als we een professioneel bureau inschakelen, ben jij de verbindende schakel. Samen brengen jullie de Employer Value Proposition tot leven, waarbij jij zorg draagt voor implementatie. Als ervaren adviseur ken jij het klappen van de zweep op gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en strategische personeelsplanning en je adviseert hierover op strategisch en tactisch niveau.  

Ook al ken je de markt, jij beseft je dat deze markt constant verandert. Daarom hou jij de ontwikkelingen goed in de gaten en deel jij je ervaring met collega’s en management. Jij ziet altijd kansen en schakelt snel, je laat je niet uit het veld slaan. Jij bent creatief en weet onderscheidende recruitmentstrategieën uit te zetten voor met name de schaarse functies op de arbeidsmarkt.

Samen met je collega’s werk je aan de positie van De Twentse Zorgcentra als bekende en interessante werkgever in de regio! Ben jij de adviseur die wij zoeken?

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris van maximaal €4.905,- bruto (FWG 60) op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Een contract voor onbepaalde tijd met uren tussen de 28 en 36 per week.
 • Een eindejaarsuitkering van 8.33%.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een meerkeuzesysteem om zelf je arbeidsvoorwaarden te kiezen, denk bijvoorbeeld aan het fietsplan, contributie sportvereniging, extra vergoeding reiskosten, extra verlof en de pc/laptop/tablet/smartphone-regeling.
 • De mogelijkheid tot hybride werken.
 • Een dynamische, uitdagende omgeving met veel vrijheid en ruimte om jouw bijdrage te leveren.

Wat breng je mee?

 • HBO+ werk- en denkniveau. Je hebt minstens een afgeronde relevante HBO-opleiding.
 • Je hebt ervaring met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie en employer branding op strategisch, beleidsmatig en veranderkundig gebied.
 • Jij weet te verrassen en hebt creatieve ideeën om vacatures onder de aandacht te brengen. Je kent de doelgroepen, weet deze via de juiste weg te benaderen.
 • Communicatief sterk en klant- en samenwerkingsgericht, je zoekt verbinding zowel binnen als buiten onze organisatie. Zo lever je een regionale bijdrage aan de collectieve arbeidsmarktuitdagingen via bijvoorbeeld het programma ‘’de Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn’’ in de regio Twente.
 • Je werkt data gedreven. Ervaring met SEO is een pré.
 • Je werkt graag projectmatig.

Geïnteresseerd?
Bij interesse kan je solliciteren op deze vacature middels een motivatiebrief en cv. Hierna nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Liever eerst meer informatie?
Bij vragen kun je telefonisch (bellen of WhatsApp) contact opnemen met Romy Lotgerink, recruiter via 06-86863078.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 22.300
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-05-2023
Reageer voor 08-06-2023
Nummer 119870
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra