Adviseur vastgoed - Borne
Aveleijn

Wat ga je doen? 

Vastgoed is een wezenlijk element in de dienstverlening van Aveleijn. Aveleijn beschikt over circa 70 locaties, grotendeels in Twente en voor een klein deel in Gelderland. Het vastgoed is zowel gehuurd als in eigendom en beslaat in totaal zo’n 125.000 m2. Als adviseur vastgoed ga jij je o.a. met het volgende bezighouden: 

 • Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van het Portefeuilleplan naar vastgoed initiatieven; 
 • Je treedt op als adviseur voor zorg managers, begeleidt hen naar een passende oplossing en bereidt de besluitvorming voor; 
 • Je verzorgt aanhuurtrajecten, disposities en voert heronderhandelingen met verhuurders voor bestaande huurovereenkomsten; 
 • Je ontwikkelt in samenspraak met de betrokken plannen voor verbetering en verduurzaming; 
 • Je ontwikkelt nieuwe huisvestconcepten, zoekt geschikte locaties en onderzoekt haalbaarheid; 
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor verhuurders, gemeenten en andere externe partijen.

Op welke locatie kom je te werken? 

De afdeling vastgoed bestaat uit een klein team dat zeer gedreven is in het optimaal faciliteren van de organisatie. Het team bestaat uit een coördinator, een front office medewerker, een medewerker duurzaamheid en een manager. Als aanvulling op het team wordt gezocht naar een adviseur die een belangrijke bijdrage gaat leveren aan een toekomstbestendige en duurzame vastgoedportefeuille.  

Wie ben jij?  

 • Jij bent in het bezit van een hbo-diploma (bij voorkeur in de richting van economie, bedrijfskunde, juridisch of vastgoed); 
 • Jij beschikt over kennis van de Twentse vastgoedmarkt en bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving;  
 • Jij weet een vraag te vertalen naar een huisvestingsconcept, herkent en verenigt uiteenlopende belangen, werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd en bent bovenal vasthoudend en doortastend, ook als zaken anders lopen dan verwacht.  

Wat mag je van Aveleijn verwachten?  

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou: 

 • Een uitdagende functie met veel afwisseling; 
 • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
 • Startsalaris tussen de €4.000,- en €5.000,- per maand o.b.v. achtergrond en ervaring (o.b.v. 36 uur per week); 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Mogelijkheid tot het uitvoeren van nevenfuncties; 
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet. 

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Edward van Nielen, manager vastgoed, bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06 - 83 24 34 80. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06-57381173. 

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.  

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je aan voor onze vacaturenieuwsbrief

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Bestuurscentrum afdeling Vastgoed
Postcode 7622 GW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Edward van Nielen, manager vastgoed, bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06 - 83 24 34 80.
Functie(s) Beleidsmedewerker
Projectleider
Publicatiedatum 22-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 119772
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn