INTERNE CONTROLEFUNCTIONARIS
Saxenburgh

Werken als Interne Controlefunctionaris bij Saxenburgh; een specialistische functie op weg naar ‘Horizontaal toezicht’ voor gemiddeld 28 tot 32 uur per week.

Wat is jouw rol bij de afdeling Informatie & Financiën (I&F)?
Ons team zoekt jou, een echte specialist. Jij gaat je namelijk bezig houden met de interne beheersing van het registratieproces zorgverzekeringswet binnen Saxenburgh. Door middel van onder andere risico- en impactanalyses schrijf je verbetervoorstellen en optimaliseer je de bron vastleggingen. Dit doe je niet alleen met de analyses, maar bijvoorbeeld ook door middel van interne toetsingen, periodieke rapportages en gerichte advisering.

Vanzelfsprekend doe je dit niet alleen, maar samen met collega’s van de afdeling patiënten- en cliëntenadministratie, DBC-advies, Bedrijfsinformatie en Planning & Control. Met deze collega’s werk je samen aan een verdere optimalisatie, verbetering en borging van de registratieprocessen binnen de hele organisatie. Dit allemaal ook in het kader van Horizontaal Toezicht: dit wordt een belangrijke thema voor onze organisatie in 2021 waarin jij een belangrijk rol kunt gaan vervullen!

Wat heeft ons team nodig?
Onze toekomstige collega heeft een afgeronde vakopleiding op hbo-niveau, zoals HEAO, bedrijfsadministratie of accountancy. Gezien de autonome rol en de opdracht die er ligt, beschik je over meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Analytisch sterk, integer, initiatiefrijk en nauwkeurig werken zijn eigenschappen die bij jou horen. Je bent in staat om goede samenwerkingsrelaties met verschillende professionals op te bouwen en te onderhouden. Excel kent geen geheimen en digitale systemen heb je jezelf zo eigen gemaakt. Als je beschikt over minder werkervaring, maar je herkent jezelf wel volledig in de overige punten, nodigen we je ook uit om te reageren. We leren je graag kennen!

Ons team & Saxenburgh
Ons team van I&F bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste collega’s. Een informele werksfeer, korte lijnen en een hoge betrokkenheid is wat ons goed samenvat.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland.   

Wat kunnen we jou bieden?
Deze functie is nieuw. Dit betekent dat je veel eigen inbreng hebt om de functie verder vorm te geven en mee te werken aan belangrijke thema’s die spelen binnen onze brede zorgorganisatie. Daarnaast bieden we een prettige werkomgeving waar veel kansen liggen om jezelf verder te ontwikkelen.

  • Salaris is maximaal € 4.264,94 bruto o.b.v. 32 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 60). Hier komt nog vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%) Een deeltijd van gemiddeld 28 uur per week is bespreekbaar.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij enthousiast van de vacature?
Dan nodigen we uit om bij ons te solliciteren! Dit kan door onderaan de tekst op “solliciteer” te drukken. Je kunt reageren tot uiterlijk donderdag 15 april a.s.

Neem dan contact op met Patrick Wijlens (manager I&F), (06) 83 67 94 45. Het is ook mogelijk om een Whatsapp bericht te sturen!

Ter informatie melden we dat we donderdag 22 april hebben gereserveerd voor de sollicitatiegesprekken. Het zou fijn zijn als je hier op voorhand rekening mee zou willen houden.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.025
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh in Hardenberg
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Patrick Wijlens (manager I&F), 06-83679445
Functie(s) Adviseur
Publicatiedatum 01-04-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 62941
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh