Afdelingsassistent team De Spoelerstraat
ZorgAccent

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van uren van onze afdelingsassistent op een ander team, gaan we op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.
Er wordt gewerkt vanuit de visie ‘Accent op Korsakov’, waarbij met behulp van specifieke begeleidingsmethodieken een veilige en prettige woonomgeving wordt gecreëerd. De relatie met de cliënt staat centraal en het versterken van de autonomie en het vergroten van de zelfstandigheid, zijn belangrijke uitgangspunten.

De afdelingsassistent is werkzaam op De Spoelerstraat waar cliënten met het syndroom van Korsakov begeleid worden. Je verricht volgens gemaakte afspraken werkzaamheden van huishoudelijke aard. Je werkt samen met de woonbegeleiders.
Je bent verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de opgedragen werkzaamheden.
Je oefent m.b.t. aard en inrichting van de werkzaamheden invloed uit via deelname aan het werkoverleg.

In beperkte mate kan er sprake zijn van enige lichamelijke belasting bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Ook kan er sprake zijn van enige psychische belasting bij bijvoorbeeld het geconfronteerd worden met leed van cliënten.

Risico op persoonlijk letsel bestaat door het in aanraking komen met infectueus materiaal als uitscheidingsproducten."

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/afdelingsassistent-team-de-spoelerstraat/   

Functie eisen

Eisen worden gesteld aan mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, nodig in contacten met cliënten. Enige oplettendheid is nodig bij de uitvoering van cliëntgebonden schoonmaakactiviteiten. Enige eisen worden gesteld aan het ordelijk en hygiënisch kunnen werken, nodig bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/afdelingsassistent-team-de-spoelerstraat/   

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald conform de CAO VVT FWG schaal 15.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/afdelingsassistent-team-de-spoelerstraat/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Afdelingsassistent
Publicatiedatum 19-12-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 07-07-2023
Nummer 115679
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent