Afstudeeropdracht duurzaamheid
Sius

Start jij binnenkort met afstuderen en heb je affiniteit met duurzaamheid? Dan komen wij graag met jou in contact.

Sius heeft als doelstelling om verbeteringen op het gebied van duurzaamheid toe te passen. Wij hebben ons als organisatie namelijk aangesloten bij de Green Deal Zorg 2.0: Vermindering van de CO2-uitstoot.

Wij zoeken een afstudeerder die bijvoorbeeld onderzoek doet naar CO2-uitstootreductie op het gebied van vervoer, inkoop en/of voeding. Je houdt je bezig met energiebesparing, bewustwording van onze CO2-voetafdruk en/of de gedragsverandering van onze medewerkers dat hierbij een rol speelt. Wij bieden verschillende mogelijkheden om ons hiermee te ondersteunen en denken graag met je mee over de opdracht.

Je wordt onderdeel van het team Facilitair/Huisvesting. Een collega uit dit team zal jou begeleiden. Tevens zul je optrekken met onze Projectleider Zorginnovatie. Ons kantoor is gevestigd in Groenlo, maar je kunt ook in overleg gedeeltelijk thuis aan je opdracht werken.

De afstudeerstage biedt de vrijheid om op het gebied van duurzaamheid voorstellen te doen en te ondersteunen in de implementatie hiervan. Je ontvangt een mobiel en laptop voor de duur van de stage.

In ruil voor jouw inspanning ontvang je een stagevergoeding volgens de CAO Gehandicaptenzorg van €400,-  bruto per maand inclusief onkostenvergoeding voor een stage van gemiddeld 36 uur per week. Je krijgt tevens de mogelijkheid om intern te solliciteren na het afronden van je afstudeerstage.

Onze ideale afstudeerder volgt minimaal een hbo-opleiding gerelateerd aan duurzaamheid. Je werkt zelfstandig en legt makkelijk contact met collega’s en externe partijen.

Werken bij Sius

Leven is ontdekken!

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen. Bij Sius is iedereen welkom die ondersteuning nodig heeft. Waar ze vandaan komen, hun leeftijd, wat ze wel of niet kunnen, waar ze in geloven, alles is goed. Want het gaat om hen, om wie zij zijn. We willen graag ontdekken wat zij belangrijk vinden. Wat hun kracht is en wat hen gelukkig maakt. En hoe zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen. Wij ondersteunen hen daarbij.

Wij zijn geen doorsnee zorgverlener. Bij ons werken vakmensen met een intrinsieke motivatie om het leven van anderen fijner te maken. Juist omdat ieder mens anders is, geloven we dat een vastomlijnde werkwijze, volgens vooraf bepaalde stappen, zelden alleen de best passende oplossing is. En daarom kijken we verder dan dat.

We ondersteunen meer dan 850 mensen in de hele Achterhoek. Dat doen we met ongeveer 750 medewerkers en 350 vrijwilligers.

Vragen?

Anne Verjans (manager Procesondersteuning) vertelt je graag meer. Anne is bereikbaar op 06 13921353 of via [email protected]

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Kantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Stagiair
Publicatiedatum 14-02-2023
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 28-03-2023
Nummer 117840
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius