AIOS Radiologie
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Als radioloog ben jij de expert op het gebied van beeldvormende diagnostische technieken. Wil jij werken en leren in een laagdrempelige en afwisselende leeromgeving? Lees dan snel verder, want voor de Onderwijs- en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland zijn wij op zoek naar een enthousiaste 

AIOS Radiologie (4,0 FTE) en ANIOS Radiologie (2,0 fte)

De maatschappen Radiologie van Medisch Spectrum Twente (MST), Zorggroep Twente (ZGT) en Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) zijn gefuseerd in MRON (= Maatschap Radiologie Oost-Nederland).
In MST zijn in totaal acht arts-assistenten in opleiding, in het ZGT zeven. Dat betekent dat er altijd wel iemand is die met je kan sparren over opleidingsvraagstukken. Op wetenschappelijk gebied is er samenwerking met de Universiteit Twente.

Tijdens de opleiding zul je op verschillende locaties worden ingezet. Hierdoor doe je ervaring op in verschillende settings.

MST, topklinisch (opleidings)ziekenhuis en onderdeel van de Ziekenhuisgroep Santeon, is een toonaangevende organisatie waar innovatie, nieuwe inzichten en wetenschappelijk onderzoek worden gewaardeerd. AIOS krijgen de kans zich hier verder te ontwikkelen en te specialiseren. MST is NIAZ geaccrediteerd.

ZGT is een opleidingsziekenhuis met locaties in Almelo en Hengelo. Zij verleent hoogwaardige medisch specialistische diagnostiek, behandeling en zorg op maat en biedt een uitstekende leer- en werkomgeving. ZGT is NIAZ geaccrediteerd.

Functieomschrijving

De opleiding tot radioloog duurt vijf jaar. Tijdens deze opleiding doorloop je verschillende stages volgens het vernieuwde opleidingsplan Radiologie. Gedurende de opleiding ben je op verschillende locaties actief. Het derde opleidingsjaar vindt plaats in het UMC Groningen. We bieden regionaal onderwijs en regionale refereeravonden waarbij kennis volop gedeeld kan worden.

Functie eisen

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze basisarts met aantoonbare belangstelling voor de radiologie? Dan zoeken wij jou! Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. We vinden het ook belangrijk dat je een teamplayer bent, want bij ons is het samen hard werken, maar ook samen veel lachen!

Een BIGregistratie bij aanvang van het dienstverband is een vereiste, evenals een Verklaring Omtrent Gedrag. Je bent voldoende beschermd tegen Hepatitis B.

Wij bieden

Wij bieden je een uitstekende leer- en werkomgeving. Zo ondersteunen we jouw persoonlijke ontwikkeling en is er ruimte voor het ontwikkelen van vaardigheden en het toepassen van creativiteit. Bij de radiologie is het vooral de laagdrempelige en afwisselende werkplek die je aan zal spreken, waarin samenwerking, professionaliteit en een prettige werksfeer centraal staan. Zo organiseren wij met regelmaat leuke uitjes, avonden of (ski)weekenden. De zakelijke kanten: Wij bieden een fulltime dienstverband met een overeenkomst voor de duur van de opleiding. Het is mogelijk om gedurende het half jaar voorafgaand aan de opleiding werkzaam te zijn als ANIOS Radiologie!
Het salaris is conform tabel 3 (salarisschaal werknemers die een opleiding tot specialist volgen), minimaal € 3227,- en maximaal € 4177,- bruto per maand.

Meer weten?

Voor meer informatie verwijzen wij jou graag naar onze site:

www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente en ZGT
Postcode 7513ER
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Externe url Bekijk
Functie(s) AIOS
Publicatiedatum 09-12-2019
Reageer voor 05-02-2020
Ingangsdatum 09-12-2019
Nummer 50061

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente