Algemeen psychiatrisch verpleegkundige
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling psychiatrie van ZGT bestaat uit de klinische afdelingen, een deeltijdbehandeling, een multidisciplinaire polikliniek en de consultatieve psychiatrie. Wij zoeken momenteel een collega voor de klinische afdeling. 

Als verpleegkundige draag je zorg voor de opname, observatie en de dagelijkse begeleiding van klinisch opgenomen patiënten, waarbij (somatische) co-morbiditeit naast de psychiatrie een centrale plaats inneemt. Je werkt samen met verschillende disciplines en andere medisch specialisten uit het ziekenhuis. De verpleegkundige vervult een spilfunctie in de behandeling en geeft mede vorm aan het sociotherapeutische klimaat van de afdeling. Je kunt zelfstandig werken op een afdeling die volop in beweging is, je bent ambitieus en denkt graag mee over de afdeling psychiatrie.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste, empathische en doortastende, HBO-V geschoolde verpleegkundige die affiniteit heeft met de doelgroep ziekenhuispsychiatrie. Je hebt ervaring met zowel psychiatrische als somatische zorg, je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, je hebt een flexibele instelling en kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Inschaling

Het salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

Type Vacature
Intern nummer 2023-1056
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609 PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Vincent Spikker, per telefoon 088 708 3150
Functie(s) Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 16-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 118639

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT