All-round Sociaal Pedagogisch Medewerker
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Wij zoeken een Sociaal pedagogisch medewerker die afwisseling zoekt binnen zijn/haar werk. Lijkt het jou leuk om over meer afdelingen inzetbaar te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Het betreft een afwisselende en uitdagende functie, je lost daar waar nodig problemen in de teams en planning op.  De eigen kracht van de cliënt staat centraal staat en de ondersteuning per cliënt is verschillend. 
Je bent inzetbaar binnen ieder team van Zorggroep Achterhoek waardoor jij alle facetten van zorg tegenkomt: Intramuraal, Extramuraal en Dagbesteding. Soms word je langere tijd ingezet bij een team,  bijvoorbeeld vanwege ziekte, of je vult vanwege vakanties de gaten in de planning op. Jij maakt snel contact en doorziet snel wat de cliënt en het team nodig hebben. 

Functie eisen

Jij kunt als geen ander: 
• de individuele hulpvraag en behoeften van de cliënt signaleren;
• veranderingen signaleren in de situatie van de cliënt en dit rapporteren aan de leidinggevende;
• meedenken over de inhoud en vorm van begeleidingsactiviteiten en je voert deze uit;
• de voortgang van de cliënt observeren en dit vastleggen in rapportages;
• meedenken over de wijze van begeleiding en voorstellen doen ter verbetering;
• ondersteunende werkzaamheden uitvoeren ter bevordering van het leefklimaat van de cliënt, zoals huishoudelijke werkzaamheden en begeleiding in de (re)creatieve activiteiten.

Wat je nodig hebt:
• een afgeronde HBO opleiding; Social Work of aanverwant;
• relevante werkervaring, inclusief ervaring met de doelgroep;
• je bent ook buiten kantoortijden beschikbaar;
• kennis van maatschappelijke ontwikkelingen en problematieken van de doelgroep• kennis van en inzicht in relevante methodieken;
• kennis van MS Office;
• beschikt over een analytisch vermogen en creativiteit;
• goede communicatieve en sociale vaardigheden t.o.v. cliënten collega’s en derden;
• integriteit m.b.t. persoonsgevoelige informatie van de cliënt;
• een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG); 
• een grote mate van flexibiliteit; 
• rijbewijs.

 

 

Inschaling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, waarbij je ingeschaald wordt in schaal 5 of 6 afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Ook krijg je een leaseauto tot je beschikking. 

Bijzonderheden

Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in de omschrijving? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink en Kim Bollen
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Ambulant Hulpverlener
Begeleider dagbesteding
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 26-05-2023
Reageer voor 11-06-2023
Nummer 120364
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.