Als je voor de inhoud gaat….. GZ-psycholoog
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Met delictpreventie als doelstelling behandelt en onderzoekt de forensische polikliniek cliënten, waarbij sprake is van forensische problematiek. Het gaat om cliënten waarbij verondersteld wordt dat er een verband bestaat tussen middelengebruik en delictgedrag. Bij de forensische polikliniek wordt die problematiek in samenhang benaderd en dit betreft dikwijls een multidisciplinaire benadering.

Ondersteun jij als ervaren GZ-psycholoog onze zorg- en teamontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tactus zoekt met ingang van 1 januari 2020 een:

GZ-psycholoog | Zutphen

(24 uur per week)

Je:

 • verzorgt, conform de zorgplansystematiek, behandeling van cliënten en stemt dit periodiek af met het multidisciplinair team.
 • voert de regie binnen het multidisciplinaire team en adviseert het multidisciplinaire team met betrekking tot het zorgplan. Je toetst en evalueert de opzet en uitvoering van het zorgplan binnen het multidisciplinair overleg.
 • draagt zorg voor de totstandkoming van het individuele zorgplan.
 • beoordeelt en voert diagnostiek en (een deel van) de behandeling uit, zowel individueel als groepsgewijs binnen een cognitief gedragstherapeutisch kader.
 • draagt zorg voor vastlegging en rapportage overeenkomstig daartoe geldende eisen en afspraken.
 • geeft voorlichting, informatie en advies aan cliënten en hun systeem, behandelaars, verwijzers en medewerkers van de afdelingen.
 • levert een bijdrage aan de beleidsvorming ten aanzien van cliëntenzorg binnen de afdeling en organisatie met betrekking tot het eigen vakgebied.
 • hebt een inspirerende rol als het gaat om werkbegeleiding van collega's binnen het team, teamontwikkeling en zorgontwikkeling.

Meer informatie over de locatie vind je hier

Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding tot GZ-psycholoog;
 • Je beschikt bij voorkeur over werkervaring in de verslavingszorg en/of GGZ;
 • Je bent in staat soepel contact te leggen met en aan te sluiten op de belevingswereld van cliënten;
 • Je kunt omgaan met weerstand en tegenstellingen;
 • Je bent in staat om je eigen grenzen aan te geven en flexibel en transparant te zijn in eigen handelen;
 • Je hebt een flexibele werkhouding met oog voor de complexiteit van de cliëntenpopulatie, het samenwerken met collega's en het inzetbaar zijn voor de diverse afdelingen.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 5.280,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-237
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Piet Heinstraat
Postcode 7204JN
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jane Kluin, GZ-psycholoog, telefoonnummer 06-10933721
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 15-11-2019
Ingangsdatum 1 januari 2020
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 49433
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg