Ambtelijk secretaris Ondernemingsraad (OR)
Estinea

Functieomschrijving

Ben jij iemand die overleggen zo efficiënt mogelijk kan ondersteunen?

Ben je secretarieel vaardig?

Wil jij de medezeggenschap van medewerkers ondersteunen?

 

19,5 uur per week – Centraal Bureau Estinea in Aalten

Reageren voor maandag 2 maart

 

Waar kom je te werken?

Bij Estinea zetten we ons in voor het levensgeluk van mensen met een beperking. We werken vanuit de overtuiging dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Soms met ondersteuning van anderen en soms helemaal op eigen houtje. Om dat mogelijk te maken, werken we al twintig jaar in zelfsturende teams. Als ambtelijk secretaris OR werk je vanuit het Centraal Bureau in Aalten en ondersteun je de medezeggenschap van de medewerkers. Estinea is een platte organisatie. De collega’s van het Centraal Bureau bieden ondersteuning en geven advies aan de 75 zelfsturende teams. Deze teams liggen verspreid in de gehele Achterhoek en Twente.

Functie eisen

Wat ga je doen?

Je houdt je onder andere bezig met het notuleren van overleggen, het plannen en organiseren van bijeenkomsten, het opstellen van agenda’s, het redigeren en schrijven van teksten (concept advies- en instemmingsbrieven) en het schrijven van het jaarverslag. Je denkt mee over de opdracht van de ondernemingsraad, de taakverdeling en de organisatie van het werk, waarbij je je eigen rol bewaakt. Daarnaast ben je sparringpartner en klankbord voor de OR en je bent het aanspreekpunt voor de OR binnen de organisatie

Pas jij bij Estinea?

 • Je beschikt over een relevante opleiding op Hbo-niveau en bent in het bezit van de leergang(en) ambtelijk secretaris of bent bereid deze te volgen.
 • Je bent vaardig in o.a. ICT-applicaties (Word, Outlook, berichten op Intranet)
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van de WOR, de medezeggenschapswetgeving en de CAO of je bent bereid je deze eigen te maken.
 • Je bent proactief, ondernemend, servicegericht en beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je bent in ieder geval op maandag beschikbaar en het zou wenselijk zijn als je je vakantie opneemt in de maanden juli/augustus.
 • Je wilt verantwoordelijkheid nemen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Inschaling

Wat bieden wij?

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen de OR en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

Past Estinea bij jou?

 • Het aantal uren is 19,5 op basis van een contract voor onbepaalde tijd
 • De salariëring is afhankelijk van je ervaring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 3.0, functiegroep 45
 • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie
 • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
 • Je komt te werken in een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’ en daar zijn we trots op!

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Je kunt solliciteren tot maandag 2 maart . De gesprekken vinden plaats op donderdag 5 maart. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door. Bij inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Saskia ter Welle, saskia.terwelle@estinea.nl en bij procedurele vragen met MMarijn Nab, P&O adviseur, telefoonnummer 088-4950250.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Secretaresse
Publicatiedatum 10-02-2020
Reageer voor 02-03-2020
Nummer 51283

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea