Ambulant begeleider
Het Maathuis

Functieomschrijving

Hey flexibele zorgprofessional!

Heb je een momentje? Wij hebben jou nodig!

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk veelzijdig is. Contact met cliënten met een licht verstandelijke beperking en GGZ-problematiek, ondersteunen waar je kan. Kun jij goed zelfstandig werken en regie nemen? Toch sta je er bij ons niet alleen voor. Samenwerken in ons team vinden wij belangrijk, maar bovenal ook gezellig. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best!

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een zorg-gerelateerd MBO-diploma, bij voorkeur een HBO-diploma, bijvoorbeeld MWD, SPH of Social Work (bij voorkeur SKJ-geregistreerd). Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme en humor. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Heb je ervaring en kennis met psychiatrische ziektebeelden, persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? En ben jij in bezit van rijbewijs B en beschik je over eigen vervoer? Lees dan vooral verder.

 

Functie eisen

Wij zijn een zorgaanbieder gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek al dan niet in combinatie met gedragsproblemen. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden: respect, verbondenheid, en verantwoordelijkheid.

Als ambulant begeleider ben je verantwoordelijk voor de zorg, begeleiding en ondersteuning aan onze cliënten. Dit met als doel het bevorderen van de sociale en emotionele zelfstandigheid. We hebben een nuchtere aanpak: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Inschaling

- schaal FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg

- 16-24 uren in overleg, bepaalde tijd  (bij goed functioneren wordt deze verlengd)

- reiskostenvergoeding

- telefoon en laptop van de zaak

- fijne extra’s, zoals:

- flexibele werkuren

- vrijheid in het organiseren van je werk

- een hecht informeel team met ambitieuze collega’s

Bijzonderheden

Bij vragen bel dan even met Bram Maathuis 0617876168 

 

Type Vacature
Organisatie Het Maathuis
Locatie Het Maathuis
Postcode 7602PE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 10-03-2023
Reageer voor 06-04-2023
Ingangsdatum 10-03-2023
Nummer 118479
Doorsturen Bekijk PDF

Het Maathuis

Stichting het Maathuis heeft een veelzijdig hulpaanbod. Dit betekent dat wij professionele hulp en begeleiding bieden aan alle cliënten. De hulpvraag van de cliënt is het vertrekpunt. Respect voor de cliënt en zijn eigen wil staan hierbij centraal. Wij ondersteunen bij: •  Ambulante begeleiding •  Dagbesteding (netwerkhal- kwekerij de Haar) •  Arbeidstraining •  Re-integratie •  Resocialisatie •  Wonen op onze zorgboerderij in Hoge Hexel •  Wonen op onze locatie Wierdensestraat in Almelo

Meer over Het Maathuis