Ambulant Begeleider (16 uur)
Perspectief in Balans

Functieomschrijving

Wegens de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een: 

Ambulant Begeleider (m/v) voor 16 uur per week

Als ambulant begeleider coach jij cliënten in hun eigen leefomgeving. Jouw begeleiding is erop gericht dat cliënten hun doelen bereiken, mogelijkheden ontdekken en deze maximaal leren benutten. Jij werkt samen met direct betrokkenen en instanties. Je coördineert hierin het volledige begeleidingstraject. De begeleiding die jij gaat leveren is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Zelfstandig kunnen werken, maar ook in een team is hierbij een vereiste.

Jij bent ....

 • Jij voelt je uitgedaagd door de (complexe) problematiek van onze doelgroep;
 • Jij ziet uitdaging in het bieden van maatwerk aan cliënten met een zorgvraag;
 • Je hebt humor;
 • Een echte aanpakker;
 • Flexibel;
 • Hebt nieuwe ideeën;
 • Durft van aanpak te veranderen;
 • Verbaal en schriftelijk communicatief vaardig.

Over Perspectief in Balans
Perspectief in Balans is een gecontracteerde zorgaanbieder die begeleiding biedt in de Jeugdwet en Wmo in de regio Twente, gevestigd in Enschede. Daarnaast begeleiden wij ook in de WLZ via een PGB in Twente en de Achterhoek.

Wij bieden ambulante begeleiding aan iedereen vanaf 16 jaar met psychische/psychiatrische problemen, sociaal-emotionele problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. In het bijzonder jongeren en jongvolwassenen in de overgang van 18- naar 18+, complexe casussen en multiproblematiek. Gedacht kan worden aan begeleiding op het gebied van o.a. ADHD, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, verslaving en problemen in het gezin.

Wij zijn een jonge en dynamische kleine organisatie met meer dan 10 jaar werkervaring in het sociaal veld. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft topprioriteit. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Er hangt een persoonlijke sfeer, jij krijgt de vrijheid om mee te denken, initiatieven te nemen en ervaring op te doen. Graag willen wij jou in ons team om samen mooie stappen te zetten richting de toekomst. 

Functie eisen

Wat is al in jouw bezit…

 • Een afgeronde zorg gerelateerde opleiding minimaal MBO-niveau 4 zoals bijvoorbeeld Agogisch Medewerker GGZ of Maatschappelijke Zorg specifieke doelgroepen;
 • Rijbewijs en eigen vervoer.

Inschaling

Ons aanbod

 • Een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau begeleiding wordt aangeboden;
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op vast met op termijn de mogelijkheid in uitbreiding van uren;
 • Een marktconform salaris (CAO Jeugdzorg) inclusief reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een vakantietoeslag van 8%;
 • Pensioenopbouw bij PFZW;
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een eigen laptop c.q. tablet en telefoon;
 • Een scholingsprogramma die volledig op jouw is afgestemd en gefaciliteerd.

Bijzonderheden

Is dit de baan waarin jij al jouw kennis, ervaring en ambitie kwijt kunt? Of ben jij net afgestudeerd of ZZP’er? Stuur dan uiterlijk 10 december 2021 een korte motivatie met cv naar contact@perspectiefinbalans.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Verhoeven, telefoonnummer 06-18073034 of kijk op onze website www.perspectiefinbalans.nl.

Het aanreiken van een VOG is een verplicht onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Perspectief in Balans
Locatie Enschede
Postcode 7548 AC
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Jeugdzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Verhoeven, telefoonnummer 06-18073034
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 19-11-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 11-12-2021
Nummer 73035

Perspectief in Balans

Perspectief in Balans is een gecontracteerde zorgaanbieder voor de Jeugdwet (tot 18 jaar) en Wet maatschappelijke ondersteuning (vanaf 18 jaar) in de regio Twente (alle 14 gemeenten), gevestigd in Enschede. Daarnaast bieden wij ook begeleiding in de Wet Langdurige Zorg via een Persoonsgebonden budget (PGB) in Twente en de Achterhoek. 

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie met meer dan 10 jaar werkervaring in het sociaal veld. Wij bieden ambulante begeleiding aan iedereen vanaf 16 jaar met psychische/psychiatrische problemen, (ernstige) gedragsproblemen, sociaal-emotionele problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. In het bijzonder jongeren en jong volwassenen. Gedacht kan worden aan begeleiding op het gebied van o.a. ADHD, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, verslaving en problemen in het gezin.

Wij zijn gespecialiseerd in de overgang 18-/18+, complexe casussen en multiproblematiek.
 
Samen met de cliënt gaan wij aan het werk om zijn of haar doelen te behalen om de juiste balans en plezier in het leven (terug) te vinden. Humor en respect vinden wij hierin erg belangrijk.

Meer over Perspectief in Balans