Ambulant begeleider regio Noord Gelderland
ZorgPlus GGZ

Functieomschrijving

Wij zoeken nu echt de meest Woest Aantrekkelijke ambulant begeleiders die wonen in of rondom de onderstaande gemeente:

Apeldoorn – Deventer – Epe – Heerde – Olst-Wijhe – Voorst – Zutphen 

Ik wou dat ik jou was! Als begeleider bied je van 9 tot 5 ambulante begeleiding aan een complexe doelgroep in hun thuissituatie. Je motiveert, stimuleert en activeert de cliënt gericht op het vergroten van hun zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt altijd als duo waarbij je samen met je collega, een geoliede backoffice en een uniek expertiseteam verantwoordelijk bent voor de inhoudelijke kwaliteit en continuïteit van de zorg. Samen met de cliënt stel jij een zorgplan op. Iedere cliënt is anders, iedere dag bij ZorgPlus is anders!

Iedereen is van de wereld! En jij helemaal, want jij bent uiteraard de meest woest aantrekkelijke nieuwe collega binnen ZorgPlus! Je bent goed in het zelfstandig en efficiënt plannen van je eigen werk; samenwerken met een duo-begeleider en een expertiseteam is bijna een tweede natuur. Je hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en je hebt een duidelijke visie op de zorg. En niet geheel onbelangrijk: je hebt een woeste dosis gezonde humor!

Functie eisen

Jij bent zo! Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding of je bent bereid deze alsnog te halen; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV. Je hebt daarnaast werkervaring in de ambulante en/of forensische psychiatrie. Je hebt onder meer kennis van schizofrenie, psychoses, LVB problematiek, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek en multiproblem-gezinnen. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Inschaling

Is dit alles? Nee, zeker niet want wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Bij deze functie hoort een salaris conform COA GGZ FWG 50. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. ZorgPlus biedt een meer dan uitstekend secundair voorwaardenpakket waar we je in een gesprek graag meer over vertellen.

Bijzonderheden

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Heb jij interesse en voel je je thuis in onze informele omgeving; een energieke organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te kleuren? Dat is ZorgPlus! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons. Kijk ook eens op onze website www.zorgplus.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ZorgPlus is anders, eigenwijs en toont lef!

Watskebeurt? Wij bieden ambulante begeleiding aan volwassenen. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom. Zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie/ verslaving/ LVG) als met een forensische titel. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden wij opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau.

Het land van? Heel veel mensen want wij werken in de regio’s; Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen, Noordoost Brabant, Rivierenland, West Gelderland, Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Noord Veluwe, Achterhoek en Twente.

Geef mij je angst... Kwaliteit van zorg is de ruggegraat van ZorgPlus waaraan we nooit concessies doen, zowel voor als achter de schermen. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker én de organisatie; open, eerlijk, een tikje brutaal en duidelijk. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.

 

 

Type Vacature
Organisatie ZorgPlus GGZ
Locatie ZorgPlus Apeldoorn
Postcode 7311 SW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige Sociaal Psychiatrisch
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 16-02-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117864
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgPlus GGZ

ZorgPlus biedt ambulante begeleiding aan volwassenen binnen de GGZ. Wij ondersteunen bij praktische zaken op alle leefgebieden, afgestemd op de hulpvraag en problematiek. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom; zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie / verslaving / LVG) als met een forensische titel. ZorgPlus wil cliënten voorzien van goede zorg met de juiste ‘klik’ en expertise. Onze doelgroep bestaat o.a. uit zorgwekkende zorgmijders, maar ook uit forensische cliënten en vluchtelingen met een psychiatrische achtergrond. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau. Bij ZorgPlus gaat het om de cliënt en staat kwaliteit altijd voorop. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Wij staan voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en een kritisch gezonde houding. Meer informatie vind je op: www.zorgplus.com

Meer over ZorgPlus GGZ