Ambulant begeleider Jeugd
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE AMBULANT BEGELEIDERS JEUGD 
TEAM TRANSPARANT 

Ben jij de ambulant begeleider die graag zelfstandig werkt en met kinderen? We verwelkomen je graag! Over het aantal uur gaan we graag met je in overleg.

Team Transparant
Binnen het team Transparant wordt begeleiding geboden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking, een psychische achtergrond en/of een multiprobleemachtergrond en aan hun ouders. De begeleiding vindt plaats in de thuissituatie of elders waar de begeleiding gevraagd wordt zoals kinderdagverblijven of scholen.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Je begeleidt en stimuleert het kind in de thuissituatie door het gericht aanbieden van diverse activiteiten o.a. op het gebied van spel voor de ontwikkeling op de verschillende gebieden.

Je geeft adviezen aan ouders n.a.v. de vragen die zij hebben rondom de ontwikkeling en de opvoeding van het kind of rondom andere vragen die binnen het gezin spelen. Daarnaast vervul je een centrale rol en geef je adviezen aan ouders, leiding/leerkrachten of andere betrokkenen en begeleid je het totale gezin in complexe gezinssituaties.

Je stelt in overleg met ouders en/of andere betrokkenen het zorgplan op met gerichte doelen. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team. Daarnaast:

 • beschik je over een voor het werkveld relevante opleiding bij voorkeur op HBO-niveau. Een SKJ-registratie is een pre;
 • heb je kennis en ervaring rondom de ontwikkeling van een kind en kinderen met ontwikkelingsachterstanden en andere problematiek op verschillende gebieden en de daarbij passende begeleiding in de gezinnen;
 • kan je observeren, signaleren en rapporteren;
 • ben je flexibel qua werktijden (voorkeur aan het einde van de middag).

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als ambulant begeleider Jeugd bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris tussen de € 2.381 en € 3.452 (FWG schaal 45), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door op de oranje button ‘Direct reageren’ te klikken en voeg je motivatiebrief en cv toe. Doe dit uiterlijk op 19 augustus 2022, daarna is de vacature gesloten. Het vacaturenummer is 022-71.

Heb je vragen over deze functie? Tot en met 29 juli kun je bellen met Dieuwerke de Reus op 06-34550966 en van 8 tot en met 19 augustus kun je bellen met Geeske van Reij op 06-24437322.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

De gesprekken zijn in week 35 en 35.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-71
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 20-07-2022
Reageer voor 20-08-2022
Ingangsdatum 20-07-2022
Nummer 112695
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel