Ambulant behandelaar Zwolle
at.zorg

Functieomschrijving

at.zorg is een toonaangevende zorgaanbieder voor geestelijke gezondheidszorg. We bieden generalistische basis zorg (GBGGZ) en specialistische zorg (SGGZ) aan kinderen, jeugd en jong volwassenen. at.zorg gelooft in de verbinding van gezin, onderwijs, arbeid en zorg. We zijn een gedreven en innovatieve organisatie die staat voor outreachende, laagdrempelige, vraag gestuurde en kwalitatief goede zorg. Wij zoeken een Ambulant behandelaar voor omgeving Zwolle, die houdt van vrijheid en autonomie en graag meedenkt in het continu verbeteren van onze hulpverlening. Ben jij iemand die enthousiast wordt van het gezamenlijk, in een multidisciplinair team, tot een passende en op maat gerichte behandeling te komen? Dan is dit jouw nieuwe functie!

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Je geeft (intensieve) behandeling aan de cliënt, zo nodig in de thuissituatie en betrekt hierin vaak het systeem
  • Je activeert de cliënt en het netwerk en bouwt zo aan zekerheid en veiligheid binnen het systeem
  • Je zet je samen met collega’s, ketenpartners en verwijzende instanties in voor de belangen van het kind
  • Je werkt gericht aan het verminderen van opvoedingsproblemen en het vergroten van de draagkracht

Functie eisen

• Een van de volgende opleidingen afgerond: MWD, SPH, Social Work of Toegepaste psychologie (dit i.v.m. de eisen voor doorbehandelen na de 18e verjaardag van een cliënt, voor overige opleidingen zie beroepentabel ZPM)

• SKJ registratie

• Rijbewijs B en in bezit van een auto

Inschaling

Wat je mag verwachten: Allereerst een uitstekende werksfeer en leuke collega’s. at.zorg is een dynamische groeiende organisatie, waarin je de kans krijgt het verschil te maken. De functie wordt afhankelijk van ervaring conform cao GGZ ingeschaald in FWG 45 (maximaal €3536). Het aantal uren is in overleg tussen de 32 en 36 uur per week, met een voorkeur voor 36 uur.

Type Vacature
Organisatie at.zorg
Locatie at.zorg Zwolle
Postcode 8032 JZ
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg/ Jeugdhulpverlening
Informatie verkrijgen bij Dianne Meijers 06-51859015
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Behandelcoördinator
Publicatiedatum 21-06-2022
Ingangsdatum 1 september 2022
Reageer voor 15-07-2022
Nummer 111900
Doorsturen Bekijk PDF

at.zorg

At.zorg is een toonaangevende zorgaanbieder voor geestelijke gezondheidszorg. We bieden generalistische basis zorg (GBGGZ) en specialistische zorg (SGGZ) aan kinderen, jeugd en volwassenen en doen dit zowel individueel als in groepsverband. at groep Zorg gelooft in de verbinding van gezin, onderwijs, arbeid en zorg. We zijn een gedreven en innovatieve organisatie die in deze tijd, waarin de overheid bezuinigt op het gebied van zorg, staat voor outreachende, laagdrempelige, vraaggestuurde en kwalitatief goede zorg.

Meer over at.zorg