Ambulant Hulpverlener A voor 2x 24 uur per week
Trias Jeugdhulp

Functieomschrijving

 

Dit ga je doen:

De belangrijkste taken zijn: het bieden van psycho-educatie en het inzetten van interventies naast de reguliere pleegzorgbegeleiding. Thema’s zoals trauma en gehechtheid komen veelvuldig voor. Gedurende een korte periode is extra inzet/ deskundigheid nodig om het pleegkind, de ouders en/of pleegouders te ondersteunen in complexe vraagstukken. Je werkt vanuit een systeemgerichte en vraaggerichte benadering. Je werkt samen met ouders, pleegouders, en betrokken derden. Kandidaten met ervaring in de pleegzorg hebben voorrang.

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen:

Wij vragen een kandidaat met een afgeronde passende opleiding op HBO-niveau, aangevuld met IOG/IAG en relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met het werken binnen pleegzorg, bij voorkeur ervaring met pleegzorg.

Je ziet pleegouders als vrijwillige medewerkers van de pleegzorg en vanuit die visie werk je met hen samen. Je kunt omgaan met weerstanden en bent in staat om vanuit meervoudige partijdigheid te handelen. Je beschikt over een open en uitnodigende houding naar pleegouders en ouders. Je bent vaardig in het schriftelijk rapporteren. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en auto en ben je bereid om incidenteel in de avonduren te werken. Je bent SKJ-geregistreerd of je kunt je registreren.

 

Inschaling

Wij bieden:

We bieden een zelfstandige functie in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg, salarisschaal 10.

Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheden voor thuiswerken, fietsplan en een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering.

Bijzonderheden

Sollicitatie

Heb je interesse, dan kun jij je sollicitatie, bij voorkeur via e-mail, voor 14 mei 2022,   onder  vermelding van vacaturenummer 031-2022, sturen naar [email protected]  t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Vacature
Intern nummer 031-2022
Organisatie Trias Jeugdhulp
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met team IAP, Brigitte van Woerden, telefoonnummer 06 52393452.
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 25-04-2022
Reageer voor 24-05-2022
Nummer 110355

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp biedt met zo'n 300 professionals én 500 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onder andere hulp-aan-huis, crisisopvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en hulp bij echtscheiding. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Meer over Trias Jeugdhulp