Ambulant hulpverlener
JongPlus B.V.

Functieomschrijving

Ben jij die zorgtopper die het liefst werkt met jeugd? Heb je een verfrissende kijk op zorg en barst je van de ideeen om jongeren nog beter te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jongplus zoekt innovatief zorgtalent dat bruist van de nieuwe ideeen en uitdagingen niet uit de weg gaat. 

Innovatie zit in het DNA van Jongplus. Wij zoeken altijd naar nieuwe input om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren en wij bieden jou dan ook de ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten gaan en aan de slag te laten gaan met je plannen. Een pro actieve houding wordt bij Jongplus beloond, we stimuleren je graag om out of the box te denken. Goede ideeen kunnen worden uitgevoerd d.m.v. een ondersteuning vanuit het Jongplus fonds. 

In ruil voor jouw noeste arbeid, ontvangen wij jou in een informele werksfeer, waarbij je veel inspraak hebt in de dagelijkse werkzaamheden. Onze medewerkers beslissen namenlijk gezamenlijk met de directie over het te voeren beleid. We bieden je veel vrijheid en zelfstandigheid, maar uiteraard ook goede ondersteuning en begeleiding. Je werkuren en vakantie plan jezelf in. Jongplus maakt gebruik van de laatste technische ontwikkelingen in de zorg zoals "Beeldschermzorg", dus je ontvangt van ons een tablet en mobiele telefoon. En ook niet onbelangrijk we werken met een winstverdelingsregeling, deze krijg je trouwens gewoon naast de reguliere CAO. 

Jongplus biedt ambulante begeleiding aan jeugd en (jong) volwassenen binnen de regio's Achterhoek, Twente en Apeldoorn die om welke reden dan ook meer ondersteuning nodig hebben of hun draai nog niet hebben gevonden. Onze deelnemers zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden onvoldoende in staat om goed voor zichzelf te zorgen. Jongplus biedt (intensieve) ambulante begeleiding om samen met de deelnemer vaak de dringende hulpvragen aan te pakken en op te lossen. Dit doen wij vanuit een laagdrempelige benadering, waarbij onze kernwaarden respect, gelijkwaardigheid, verbondenheid en geborgenheid als een rode draad door onze organisatie lopen. Wij nemen deelnemers niet de verantwoordelijkheid uit handen, maar bieden begeleiding en ondersteuning in het zoveel mogelijk zelfstandig en op eigen kracht wonen, leven en werken. 

Functie eisen

Je werkt bij Jongplus in een super platte organisatie waarbij er veel ruimte is voor zelfsturing binnen jou team. Beweeg je vrij binnen de gestelde kwaliteitskaders en werk op een manier die efficient en missie gedreven is. In jou zoeken we daarom een echte doorpakker die graag de handen uit de mouwen steekt en het onderste uit de kan haalt. Naar zowel collega's als deelnemers ben je toegangkelijk en je bent altijd op zoek naar verbinding. Daarnaast ben je in staat om mensen gelijkwaardig te behandelen, waardoor er een veilige werksfeer ontstaat. Ook ben je goed in staat zelfstandig te werken, waarbij je oplossingsgericht maar vooral ook resultaatgericht denkt en werkt. 

Voor de huidige vacature(s) in de regio Achterhoek zoeken wij een gepassioneerde hulpverlener met HBO denkniveau, minimaal een zorggerelateerde opleiding SPW 4 en in het bezit van een geldige SKJ registratie. Daarnaast vinden wij het een pre dat onze medewerkers een specialisme hebben en dat er geput kan worden uit voldoende ervaring. 

Ben jij dat innovatieve zorgtalent en een echte doorpakker? Laat dan snel van je horen! Voor meer informatie neem contact op met Frans Poppe, directeur, via [email protected]  of 06-14777843

Inschaling

Wij hanteren de CAO GGZ. Afhankelijk van opleiding, ervaring doen wij je een passend voorstel. 

Type Vacature
Organisatie JongPlus B.V.
Locatie JongPlus B.V.
Postcode 7101DL
Stad Winterswijk
Werkveld Gemeentes
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Frans Poppe
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Publicatiedatum 25-04-2022
Reageer voor 19-05-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 110332
Doorsturen Bekijk PDF

JongPlus B.V.

Wij begeleiden (jong) volwassenen naar een goede start!

Jongplus heeft een veelzijdig aanbod. Wij begeleiden (jong)volwassenen die om welke reden dan ook meer ondersteuning nodig hebben of hun draai nog niet hebben gevonden. Onze deelnemers zijn vanwege uiteenlopende omstandigheden onvoldoende in staat goed voor zichzelf te zorgen. Er is doorgaans sprake van onvoldoende structuur en voorspelbaarheid in de dag, feitelijk een ontbrekende daginvulling, en/of problemen in de sociaal-emotionele ontwikkeling of gewetensontwikkeling. Tevens zijn er regelmatig financiële problemen, wat stress en onrust veroorzaakt. Jongplus biedt (intensieve) ambulante begeleiding om samen met jou deze vaak dringende hulpvragen aan te pakken en op te lossen.

Meer over JongPlus B.V.