Ambulant Hulpverlener Zwolle
Kadera, aanpak huiselijk geweld

Ambulant Hulpverlener Kadera aanpak huiselijk geweld
32 - 36 uur per week
Bepaalde tijd
Standplaats Zwolle
€ 2.835 - € 4.040 per maand (schaal 8, CAO)

Kadera zet zich in voor veiligheid in relaties, nu en later. Kadera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en Kadera werkt aan herstel om herhaling en terugval te voorkomen. Dat doen we samen met de cliënt, haar systeem en betrokken ketenpartners. We willen geweldspatronen duurzaam stoppen en de intergenerationele overdracht van geweld doorbreken.

Dit doen we door vrouwen, mannen en hun kinderen op te vangen en ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Bij voorkeur voorkomen we opname in de opvang en bieden we begeleiding bij mensen thuis.

Wat ga je doen
Als ambulant hulpverlener in de aanpak huiselijk geweld help je gezinnen te werken aan veiligheid. Dat doe je door een veiligheidsplan te maken en onderliggende patronen te bespreken en te doorbreken. Jouw inzet kan ervoor zorgen dat gezinnen samen veilig verder kunnen. Dat doe je niet alleen, maar samen met een team van professionele en betrokken collega’s.

“Mijn ervaring in dit werk is dat niemand huiselijk geweld wil. Pleger én slachtoffers niet. Samen met het gezin/slachtoffer, kan ik helpen om dit te stoppen.” – Helen, ambulant hulpverlener bij Kadera.

Wil je meer weten over het werken als ambulant hulpverlener in de aanpak huiselijk geweld? Lees dan het verhaal van collega Helen. Op onze website       www.kadera.nl vind je nog meer verhalen van cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Verder

 • Maak je een veiligheidsplan en gezinsactieplan met de client
 • Draag je bij aan herstel, zelfregie en participatie van de client
 • Werk je vanuit de methodieken Krachtwerk en Veerkracht
 • Draai je mee in de bereikbaarheidsdienst
 • Geef je voorlichting, informatie en advies

Wat verwachten wij

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau,, Social Work, SPH of MWD
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en ervaring als ambulant hulpverlener
 • Je bent bekend met een systeemgerichte manier van werken
 • Je bent SKJ geregistreerd
 • Je bent flexibel en stressbestendig
 • Je bent bereid om buiten kantoortijden te werken
 • Je hebt een rijbewijs B en beschikt over een auto

Wat bieden wij
Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8 (min. € 2.835 max € 4.040 bruto per maand bij een 36 uurs dienstverband). Daarnaast kent de CAO een loopbaanbudget en een individueel keuzebudget, waarin de mogelijkheid bestaat om salaris en vrije tijd uit te ruilen.

Kadera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij zoeken medewerkers uit verschillende culturen, met verschillende competenties, zienswijzen, leeftijden en ervaringen. Wij geloven dat een complementair personeelsbestand bijdraagt aan het realiseren van onze belangrijke maatschappelijke doelstellingen.

Ben je enthousiast
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en het werken bij Kadera? Stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae via deze link of via onze site werkenbij.kadera.nl 

Voor meer informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met Lotte Baan, Ambulant Hulpverlener, 06-51030038 of Inge Westerhoff, Manager Hulpverlener, 06-44293340.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat.


Type Vacature
Organisatie Kadera, aanpak huiselijk geweld
Locatie Kadera, standplaats Zwolle
Postcode 8043 VD
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Inge of Lotte
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Publicatiedatum 25-05-2023
Reageer voor 10-06-2023
Ingangsdatum 25-05-2023
Nummer 116282
Doorsturen Bekijk PDF

Kadera, aanpak huiselijk geweld

Kadera Missie
Kadera zet zich in voor veiligheid in relaties, nu en later. Kadera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en Kadera werkt aan herstel om herhaling en terugval te voorkomen. Dat doen we samen met de cliënt, het systeem en betrokken ketenpartners. We willen geweldspatronen duurzaam stoppen en de intergenerationele overdracht van geweld doorbreken.

Dit doen we door vrouwen, mannen en hun kinderen op te vangen en ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Bij voorkeur voorkomen we opname in de opvang en bieden we begeleiding bij mensen thuis.

Kadera Visie
Kadera heeft een systeemgerichte aanpak en gaat uit van de kracht van mensen, niet van de problemen. Kadera werkt samen aan acute en duurzame veiligheid, samen met de cliënt, systeemleden, het netwerk, ketenpartners en financiers. We werken samen om het geweld duurzaam te stoppen en de intergenerationele overdracht van geweld te doorbreken. Daarbij is Kadera innovatief, efficiënt, inventief en deskundig. Kadera werkt met effectieve interventies en is professioneel.

Kadera als expert
- Systeemgericht werken
- Ambulant tenzij...
- Herstel van de maatschappelijke rol
- Innovatie(f)
- Vernieuwende vormen van opvang en begeleiding
- Kwaliteitsnormen & effectieve interventies

Kadera als partner
- Herkenbaar en zichtbaar
- Sterke ketensamenwerking en partnerschappen
- Samenwerken aan herstel van veiligheid in onveilige relaties
- Maatschappelijke bijdrage aan herstel van volwaardig burgerschap

Meer over Kadera, aanpak huiselijk geweld