Ambulant Hulpverleners Hoogeveen
Ambiq

Functieomschrijving

Voor onze poli Hoogeveen zoeken wij ambulant hulpverleners A en B voor 28-32 uur per week, met mogelijkheden om door te groeien binnen verschillende modules en expertises (IOG/ ZIG/ ASH).

Ben jij een gedreven professional die ervaring heeft met cliënten met LVB en meervoudige en complexe problematiek?

Ambiq is specialist op het gebied van LVB en biedt ambulante en intramurale behandeling. Binnen Ambiq wordt een compleet pakket aan behandelvormen aangeboden waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. De werkzaamheden van de ambulant hulpverlener worden verricht vanuit de ambulante poli. De poli biedt multidisciplinair en integrale hulp aan licht verstandelijk beperkte kinderen, jongeren en jongvolwassenen die kampen met onder andere trauma gerelateerde problemen en seksuele gedragsproblemen.

Je bent als ambulant hulpverlener onderdeel van een team ambulant hulpverleners, therapeuten en een gedragswetenschapper die samen uitvoering geven aan het plan van de cliënt.

Je rapporteert accuraat en signaleert mogelijke knelpunten en eventuele aanpassingen voor het behandelplan. Als ambulant hulpverlener werk je per week wisselende uren, afhankelijk van de zorgvragen van de cliënt en het systeem.

Ben jij:

Betrokken

Vakkundig

Toekomstgericht

Solliciteer dan op deze vacature. Solliciteren kan tot 1 juni 2023

Ambiq in het kort

Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes:

Systeemgericht

Oplossingsgericht

Competentiegericht

Cognitieve gedragstherapie

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Functie eisen

Wij zoeken een collega met werkervaring in het werken in een ambulante zorgvorm en met de doelgroep van Ambiq.

Daarnaast verwachten wij dat je:

  • Stevig in je schoenen staat;
  • Zelfstandig kunt werken;
  • Flexibel bent;
  • Beschikt over zelf reflecterend vermogen;
  • Een energieke teamspeler bent, gericht op resultaat;
  • Beschikt over doorzettingsvermogen en empathisch vermogen;
  • Klantgericht en probleemoplossend werkt;
  • Werkt vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid;
  • Afgeronde relevante HBO opleiding;
  • In het bezit bent van een rijbewijs en auto.

Je bent vooraangemeld of geregistreerd in het SKJ register, of je hebt de mogelijkheid om je te registreren in het SKJ register;


Gevraagde competenties: Klantgericht, Oplossingsgericht, Zelfstandig, Probleemoplossend vermogen en het hebben van Verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast beschik je over goede behandelings- en rapportagevaardigheden en kun je binnen de kaders van het multidisciplinair behandelplan zelfstandig werken. Je kunt omgaan met weerstanden en conflicten en je bent in staat de cliënt en haar systeem te motiveren.

Inschaling

Deze functie is voor SKJ-geregistreerde zorgprofessionals ingeschaald in FWG 45/50 (B/A) van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Ambiq is een orthopedagogisch behandelcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Wij bieden onze medewerkers een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving gericht op LVB-cliënten, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Op onze website staat welke hulp we kunnen bieden: www.ambiq.nl.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod. Ambiq is een World class Work place.

Je kunt je bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq Noord/Midden Hoogeveen-Assen e.o.
Postcode 7902 NS
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Frouke de Groot, clustermanager, telefoonnummer: 088-7776005
Functie(s) begeleider ambulant
Gezinshulpverlener
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 22-11-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 115719
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq