Ambulant Medewerker Crisis Systeem Interventie
Ambiq

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid. 

Je bent als ambulant hulpverlener onderdeel van een team ambulant hulpverleners, gezinshulpverleners, therapeuten en een gedragswetenschapper. Jullie geven samen uitvoering aan het plan van de cliënt waarbij de ambulant hulpverlener de praktische ondersteuning voor zijn/haar rekening neemt. 

Je rapporteert accuraat en signaleert mogelijke knelpunten en eventuele aanpassingen voor het behandelplan. Als ambulant hulpverlener werk je per week wisselende uren, afhankelijk van de zorgvragen van de cliënt en het systeem. 

Ben jij: 

  • Betrokken 
  • Vakkundig 
  • Toekomstgericht 

En heb jij: 

  • Minimaal een MBO-niveau 4 opleiding
  • Een hoge stressbestendigheid
  • De ambitie om een bijdrage te leveren aan de doelgroep LVB

Solliciteer dan op deze functie! Solliciteren kan tot vrijdag 13 maart. 
Als je graag eerst informeel kennis wilt maken, ben je van harte welkom. Je kunt contact opnemen met de afdeling P&O voor het maken van een afspraak. 

Functie eisen

Onze ambulante behandeling is vraaggericht. De vorm en intensiteit hangt af van de hulpvraag van cliënt. Daardoor bieden we op maat gesneden behandelingen. We hebben diverse ambulante behandelingen. De hulpverlener komt thuis op bezoek om aan te sluiten bij de specifieke situatie van de cliënt. De behandeling is gericht op verandering en het toepassen en behouden van geleerde vaardigheden. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven. 

Bij ons kunnen kinderen en jongeren terecht met sociale, emotionele en gedragsproblemen voor verschillende soorten therapie. 

De standplaats voor deze functie is Hengelo. Je zult werkzaam zijn in de regio Twente.

Ambiq in het kort 

Als je bij ons komt werken, dan werk je volgens de volgende principes: 

  • Vraaggericht 
  • Systeemgericht 
  • Oplossingsgericht 
  • Competentiegericht  

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.  

Inschaling

 

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod (BHV, Oplossingsgericht werken, Systeemgericht werken en Weerbaarheid & bejegening). Ambiq volgt de CAO Gehandicaptenzorg. Deze functie is ingeschaald in schaal 40.

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) begeleider ambulant
Gezinshulpverlener
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 13-02-2020
Reageer voor 13-03-2020
Ingangsdatum 01-04-2020
Nummer 51367
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq