Ambulant persoonlijk begeleider Apeldoorn/Epe
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE AMBULANT PERSOONLIJK BEGELEIDER APELDOORN/EPE

Uren in overleg, ca. 24 uur

Wat ga je doen?
Als ambulant persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Dit doe je door ondersteuning te bieden bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen. Je bent in staat om de uitgezette lijnen praktisch uit te voeren en het accent van je begeleiding is gericht op de ontwikkeling en/of instandhouding van vaardigheden van de cliënten.

Daarnaast ondersteun je in het leven van alledag en je creëert duidelijkheid en overzicht. Je biedt praktische ondersteuning en begeleidt cliënten bij het vergroten/behouden van de zelfredzaamheid en het structureren van het dagelijks leven. Samen met je collega’s heb je een signalerende rol. Je verricht teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team.

Waar ga je werken?
Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan cliënten met een licht verstandelijke beperking en/of psychische problematiek in een ambulante setting. Dit doe je in de gemeenten Apeldoorn en Epe.

Functie eisen

Wat breng je mee
Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast:

 • heb je een relevant MBO 4 diploma en meerdere jaren relevante werkervaring als ambulant begeleider;
 • heb je kennis van problematiek rondom kind en gezin en ken je de sociale kaart;
 • kan je bij een complexere hulpvraag een regierol vervullen bij het afstemmen van de hulpverlening van meerdere disciplines;
 • bied je ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënt, waarbij je een belangrijke schakel bent tussen het sociaal en professioneel netwerk.

Inschaling

Aandacht voor jou

 • een salaris tussen € 2605,- en €3640,- (schaal FWG 45), afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
 • een dertiende maand;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een het verduurzamen van je woning of een fietsregeling;
 • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Bijzonderheden

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel met Marianne ter Velde op 06-24358223 of met Ingeborg Händel op 06-34593629.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens uiterlijk op 23 maart achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-18.  

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Type Vacature
Intern nummer 023-18
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 08-03-2023
Reageer voor 24-03-2023
Ingangsdatum 08-03-2023
Nummer 118424
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel