ANIOS Kindergeneeskunde
Medisch Spectrum Twente (MST)

Werkomgeving

Voor de Kindergeneeskunde van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een
ANIOS Kindergeneeskunde (1.0 fte)

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met drie locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.800 collega’s, waaronder 250 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving.
De vakgroep bestaat uit een ambitieus team van 12 kinderartsen en 9 aios/anios. Speerpunten zijn de acute zorg, neonatologie (post IC-HC unit), kinder MDL- en pulmonologie. De kinderafdeling is gesitueerd in een modern en ruim opgezet Vrouw Kind Centrum. De vakgroep heeft opleidingserkenning in samenwerking met het UMCG.

Functieomschrijving

Wij zijn regelmatig op zoek naar een basisarts die als ANIOS Kindergeneeskunde ons team wil versterken en zich wil bekwamen in de kindergeneeskunde. Je verricht de consulten met betrekking tot de spoedeisende zorg voor kinderen, verzorgt de opvang van neonaten op verloskamer en OK of verricht de visites van kinderafdeling en neonatologieafdeling onder supervisie. Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving, enthousiaste collega’s en een zeer opleidingsgericht klimaat. Ook pas afgestudeerde basisartsen nodigen wij uit te reageren.

 

Functie eisen

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Wij bieden

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.
Ingangsdatum: start op korte termijn mogelijk
Arbeidstijd: 38/48 uur per week
CAO: Ziekenhuizen

Meer weten

Voor meer informatie over deze vacature, verwijzen wij graag naar onze vacaturesite www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente (MST)
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 16-03-2023
Reageer voor 17-04-2023
Ingangsdatum 16-03-2023
Nummer 118620
Doorsturen Bekijk PDF

Medisch Spectrum Twente (MST)

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente (MST)