ANIOS Klinische Farmacie
Medisch Spectrum Twente

Gezocht

Voor de Klinische Farmacie van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met belangstelling voor digitale farmaceutische patiëntenzorg.
APOTHEKER niet in opleiding (1 fte)

Werkomgeving 

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. MST levert basiszorg en specialistische medische zorg. Samen met 3.500 collega’s, waaronder 220 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving.
De ziekenhuisapotheek verzorgt de farmaceutische patiëntenzorg van Medisch Spectrum Twente inclusief de poliklinische apotheek als integraal onderdeel van onze ziekenhuisapotheek. Daarmee is de ziekenhuisapotheek een belangrijke spil in de topklinische (regionale) farmaceutische zorg. Alle taken van de ziekenhuisfarmacie worden uitgeoefend, waaronder klinische dienstverlening, geneesmiddelmanagement en logistiek, laboratoriumonderzoek, bereidingen en transmurale zorg.

De afdeling
De ziekenhuisapotheek heeft een hoog ambitieniveau, is intensief betrokken bij de dagelijkse klinische processen en is voortdurend in ontwikkeling waarbij mede behandelaar schap, innovatie, wetenschappelijk onderzoek en scholing belangrijke speerpunten zijn. Er wordt nauw samengewerkt met Universiteit Twente. De groep bestaat uit ziekenhuisapothekers, ziekenhuisapothekers in opleiding, poliklinische apothekers en (project)apothekers. Er werken ruim 140 medewerkers.
Een impressie van onze apotheek vind je via bijgaande link: https://youtu.be/F9ROIxasffg

Functieomschrijving

Als nieuwe collega ben je onderdeel van het team van (ziekenhuis)apothekers. Je neemt onder andere deel aan het wekelijkse professionele apothekersoverleg. Een goede samenwerking met de medisch specialisten en andere zorgverleners zorgt voor een zeer uitdagende werkomgeving. Je gaat werkzaamheden verrichten op het gebied van de (poli)klinische dienstverlening en zult een zeer grote rol spelen bij de implementatie van het nieuwe Hix EPD wat voor eind 2021 gepland staat. Verder zijn er werkzaamheden in relatie tot de nieuwe apotheek die gebouwd wordt en medio 2022 in gebruik genomen gaat worden.

Functie eisen

Je bent apotheker en hebt een brede belangstelling voor alle aspecten van het vak van apotheker. Samenwerking met andere zorgdisciplines en resultaatgerichtheid behoren tot je kerncompetenties. Je bent een teamspeler voor collega (ziekenhuis)apothekers en medewerkers. Als nieuwe apotheker ben je inzetbaar binnen de gehele ziekenhuisapotheek. Je bent een apotheker die zich durft te ontwikkelen in een omgeving van topklinische farmaceutische patiëntenzorg. Je bent initiatiefrijk, kwaliteit- en klantgericht en zoekt voor elk probleem naar de passende oplossing. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Specifiek heb je affiniteit met en vaardigheden op het digitale vlak en strekt ervaring met Hix als EPD tot aanbeveling.

Wij bieden

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan met voldoende ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief;
  • een aanstelling voor de periode van 1 jaar (32-36 uur p/w), met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd. Inschaling op basis van werkervaring, conform CAO Ziekenhuizen, in FWG 65;
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kent MST een 36-urige werkweek, een jaarsalaris dat bestaat uit 13 maanden, 8,33% vakantietoeslag, opbouw PLB en ruim 23 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van bij- en nascholing;

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Leven, wonen en werken in Twente
Ook voor partners zijn er diverse arbeidsmogelijkheden in de regio. Twente staat bekend als ondernemende hightech regio. Er zijn veel interessante bedrijven en een universiteit gevestigd en het leven kenmerkt zich vooral door rust en ruimte. MST@Work biedt met haar partnerprogramma diverse mogelijkheden om te helpen bij het vinden van de juiste contacten als het gaat om woonruimte, kinderopvang of een baan voor partners. Informeer vrijblijvend via work@mst.nl 

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, met de intentie tot omzetten naar een vast dienstverband
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: 36 uur per week
Salaris: FWG 65
CAO: Ziekenhuizen

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature, verwijzen wij graag naar onze vacaturesite www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 04-01-2021
Reageer voor 19-01-2021
Ingangsdatum 04-01-2021
Nummer 56896

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente