Anios Psychiatrie
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

ANIOS voel je uitgedaagd!

Ben jij een samenwerkingsgerichte, deskundige ANIOS? Werk je graag met een diverse doelgroep met complexe psychische stoornissen binnen een veelzijdige organisatie die volop in ontwikkeling is? Kom dan GGZ Drenthe versterken!

Wat ga je doen?
Als ANIOS ga je aan de slag bij één van de afdelingen van GGZ Drenthe. Als arts lever je een belangrijke bijdrage aan de intake en diagnostiek en/of crisisinterventie van onze patiënten. Je werkt zelfstandig (onder supervisie van een psychiater) en in directe samenwerking met je collega’s neem je deel aan multidisciplinair overleg. Na een opstartperiode draai je mee met de 24-uurs crisisdienst van GGZ Drenthe, uiteraard onder maatgerichte begeleiding.

Functie eisen

Persoonlijke ontwikkeling
Binnen GGZ Drenthe zien we mensen. Daarom stellen we jou in de gelegenheid om je persoonlijk te ontwikkelen. Bij de specialisatie tot huisarts, bieden we je de gelegenheid om psychiatrie ervaring op te doen. Ook stellen we jou in de gelegenheid om je te oriënteren naar een opleidingsplaats bij GGZ Drenthe. Wij bieden je diverse mogelijkheden om in verschillende settingen werkervaring op te doen. Naast de eerder genoemde specialisaties hebben we als enige in Nederland een Slaapcentrum en werken we met een Psychoseteam.

Begeleiding
We willen samen met jou investeren in een mooi loopbaantraject. Dat betekent dat op maat gesneden trajecten en begeleiding wordt geboden. Hierbij kun je denken aan het in-huis onderwijs bij GGZ Drenthe waarbij de nadruk ligt op somatische en neurobiologische aspecten, farmacotherapie en psychotherapie. Daarnaast behoort het krijgen van een vaste buddy tot de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een BIG geregistreerde, proactieve, zelfstandige basisarts. Jouw lerende, zelf reflecterende en open werkhouding past bij onze herstelgerichte benadering van zorg. Je vindt het van belang om multidisciplinair samen te werken.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

  • een aantrekkelijke en veelzijdige werkplek, binnen een organisatie die inhoudelijk volop in beweging is; een salaris, afhankelijk van relevante ervaring, conform FWG 65 salarisschaal CAO-GGZ, salaris max. 5553,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
  • een dienstverband van 28 - 36 uur, in eerste instantie voor bepaalde tijd;
  • Voor de crisisdiensten is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een B-rijbewijs.

Contact of meer informatie?
Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature of een vrijblijvend oriënterend gesprek? Neem dan gerust contact op met Frank de Jong, coördinator werving specialistische beroepen, 06-50 88 93 77. 

De deur staat bij ons open en wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Enthousiast? 
Spreekt dit aanbod je aan en mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan op onze vacature via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Opleidingsregio noord & oost 
GGZ Drenthe maakt onderdeel uit van de opleidingsregio noord & oost (OOR N&O). Binnen de OOR N&O zorgen ziekenhuizen en opleidings- en onderwijsinstellingen samen voor voldoende goed opgeleide zorgprofessionals. Meer informatie over deze samenwerking kun je hier vinden.

Bijzonderheden

Wat wordt je werkomgeving?
GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren en beschikt over een eigen somatische dienst. Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en welbevinden. Onze hulp is veelzijdig: eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. GGZ Drenthe is gespecialiseerd in behandeling van schizofrenie (waarvoor een top GGZ keurmerk), bipolaire stoornissen, posttraumatische stress stoornissen, gezinspsychiatrie, angst en OCD spectrum stoornissen, transculturele psychiatrie, psychiatrie en verstandelijke beperking en forensische psychiatrie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #2921
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Assen
Postcode 9401PJ
Stad Assen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Frank de Jong, 06-50 88 93 77.
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 03-09-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 02-10-2021
Nummer 70830

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe