ANIOS revalidatiegeneeskunde
Roessingh, centrum voor revalidatie

Fascineren mensen én bewegen jou?

In Roessingh zetten we ons dagelijks in voor misschien wel het belangrijkste dat ons tot mens maakt: denken en bewegen. Voor een kind met een hersenbeschadiging tot een volwassene met een dwarslaesie zoeken we een passende oplossing om denken en bewegen weer onderdeel te laten zijn van het dagelijks functioneren. Zowel patiënt als professionals dragen bij aan dit resultaatgerichte doel.

Ben jij die enthousiaste, innovatieve en resultaatgerichte professional?

Fascineren mensen en bewegen jou?

Dan zoeken wij jou!

We zijn per direct op zoek naar:

ANIOS revalidatiegeneeskunde

voor 40 uur per week (111%) voor de duur van maximaal een jaar, werken in deeltijd is mogelijk.  De functie is gewaardeerd in functiegroep 65.

Centrum voor revalidatie

Roessingh is een toonaangevend revalidatiecentrum, dat technologie en innovatie als speerpunt heeft. De samenwerking tussen universiteit Twente en Roessingh Research and Development geniet nationaal en internationaal aanzien. Vele innovaties hebben inmiddels een plek gekregen in de hoog-specialistische, complexe zorg die geboden wordt op het gebied van denken en bewegen. Daarnaast is Roessingh een inspirerend opleidingscentrum voor zorgprofessionals.

Wij bieden

Een werkklimaat waar collegialiteit, respect en prettige sfeer hoog in het vaandel staan. Verdere ontwikkeling van jou als arts; ondermeer door deelname onderwijsactiviteiten die onderdeel zijn van het aios opleidingscurriculum. Vergroting van je kans om een opleidingsplek te bemachtigen; niet alleen voor revalidatiegeneeskunde, maar ook huisartsgeneeskunde, neurologie of een ander medisch specialisme.

Jouw functie

Uitdagende werkzaamheden als arts onder supervisie van een revalidatiearts in de kliniek van Roessingh of 1 van de netwerkziekenhuizen Medisch Spectrum Twente (MST)/Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) Almelo. Daarnaast participeer je in de bereikbaarheidsdienst van de artsen. De salariëring in FWG 65 ( € 3.850 - € 5.801) is afhankelijk van je kennis en ervaring. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen.

Wat neem je mee?

Je bent geregistreerd als basisarts, leer- en nieuwsgierig en je communiceert open en effectief. Daarnaast ben je zelfstandig, empathisch en weet je patiënten te inspireren.

Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met Jan Wagenaar, revalidatiearts en plaatsvervangend opleider (telefoon 053 4872861 of via [email protected]) / Marc Nederhand, revalidatiearts en opleider (telefoon 06-18630914 of via [email protected]).

Wil je direct solliciteren? Dan zie we die graag tegemoet via www.zorgselect.nl vacaturenummer: 115392 ter attentie van Ab Reitsma, hoofd P&O.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jan Wagenaar, revalidatiearts en plaatsvervangend opleider (telefoon 053 4872861 of via [email protected])/ Marc Nederhand, revalidatiearts en opleider (telefoon 06-18630914 of via [email protected])
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 09-11-2022
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 115392
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures