ANIOS
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

                                              Wij zijn op zoek naar een enthousiaste
                                                                           ANIOS
                                                                 Voor 40 uur per week

Roessingh
Roessingh is een toonaangevend revalidatiecentrum en heeft haar zorg ondergebracht in 3 sectoren, Neurologie, Dwarslaesie/Orthopedie/Pijn en Kinderen. In gespecialiseerde multidisciplinaire behandelteams worden patiënten met uiteenlopende ziektebeelden zowel klinische als poliklinische behandeld. Daarnaast maken Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) Almelo en Medisch Spectrum Twente (MST) Enschede deel uit van het netwerk waar AIOS en ANIOS werkzaam zijn.

Functie
Als ANIOS werk je onder supervisie van een revalidatiearts binnen één van de behandelteams in de kliniek met mogelijkheden tot poliklinische werkzaamheden in 1 van de ziekenhuizen in het netwerk. Als onderdeel van het team van artsen verricht je ook basis medische zorg. Daarnaast participeer je in de bereikbaarheidsdienst van de artsen.

Wij vragen

Je bent geschikt voor de functie van algemeen arts als je:

  • in het bezit bent van het artsdiploma, gemotiveerd en enthousiast voor de revalidatie;
  • ervaring hebt op het gebied van chirurgie, interne geneeskunde, neurologie of revalidatiegeneeskunde, dit is een pré echter niet noodzakelijk;
  • goede communicatieve vaardigheden hebt, zelfstandig en empathisch bent en patiënten weet te inspireren;
  • een teamspeler bent.

Wij bieden

Wij bieden een zelfstandige functie voor 40 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van maximaal een jaar. De functie is gewaardeerd in functiegroep 65 (€ 3.850,-- tot maximaal € 5.801,-- bij 100% aanstelling), de salariëring is afhankelijk van je kennis en ervaring. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen. Tevens heb je de mogelijkheid deel te nemen aan onderwijsactiviteiten die onderdeel zijn van het AIOS opleidingscurriculum.

Bijzonderheden

Je sollicitatie zien wij graag uiterlijk 30 augustus a.s. tegemoet via www.zorgselect.nl vacaturenummer: 111487 ter attentie van dhr. A. Reitsma.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer dr. M.J. Nederhand (telefoon +31 (0)53 4875534/06-18630914 (dinsdag en donderdag middag) (secretariaat opleiding en onderwijs), of via [email protected]).
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 07-06-2022
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 111487
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie