Arnhem/ Kemperbergerweg/ medewerker linnenvoorziening/20-36 uur per week/ per direct/ (m/v)
Elver

Functieomschrijving

Op zoek naar een leuke baan? Dan is de afdeling linnendienst in Arnhem echt wat voor jou!

Voor de locatie Kemperbergerweg in Arnhem zijn wij per direct op zoek naar een:

Medewerker linnenvoorziening m/v

20 – 36 uur per week

Organisatie

In alles wat we bij Elver doen, staat de cliënt centraal. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. We werken met zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging.

Functie

Wij bieden jou een baan aan van 20 - 36 uur per week. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het sorteren, wassen en vouwen van wasgoed bij de afdeling linnendienst. Je verricht enige naai-, verstel- en herstelwerkzaamheden. Je beheert de voorraden en je vult deze aan. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je werktijden zijn in overleg.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een collega die van aanpakken weet. Je hebt ervaring met naai- en verstelwerkzaamheden. Voor deze functie is het zeer belangrijk dat je affiniteit hebt met onze bewoners! Daarnaast ben je per direct beschikbaar.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een prettige werkomgeving waar je vrijheid hebt om je taken zelf in te delen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 20. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%).Daarnaast bieden wij een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) met o.a. een fietsplan, pc-plan en hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert. Ook kun je gebruik maken van diverse collectiviteitskortingen op het gebied van (zorg)verzekeringen.

 

Bijzonderheden

Vervolg

Je hebt tot 26 maart 2019 de tijd om te reageren op deze vacature, reageer direct via de knop ‘solliciteren’. 

Elver is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgebracht. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Bij een positieve uitkomst van het gesprek, volgt een dienst meewerken op de afdeling als onderdeel van de selectieprocedure.

 

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Linnenvoorziening
Postcode 7031HW
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wil je eerst antwoord op je vragen voordat je solliciteert bel dan naar Dorien Heister via telefoonnummer 088-7961629. Zij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 12.00 uur.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-03-2019
Reageer voor 26-03-2019
Ingangsdatum 12-03-2019
Nummer 44321
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver