ANIOS / ARTS-ASSISTENT SEH
Saxenburgh

Ben jij een basisarts en op zoek naar veelzijdige ervaring? Op de Spoedeisende Hulp van het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg hebben we plaats voor een ANIOS / ARTS-ASSISTENT SEH

Anne, arts assistent: “Ik ben hier in een jaar écht arts geworden! Hier zie je alles!”

“In dit kleine ziekenhuis heb ik patiënten uit alle vakgebieden gezien en kon ik direct overleggen met de diverse medisch specialisten. De lijnen zijn kort en het contact laagdrempelig. Ik tel hier echt mee.

Ik stel zelf de diagnose en het behandelplan op en bespreek dat met de specialist. In ons ziekenhuis zie je alle disciplines van cardiologie tot orthopedie. Je werkt hier als team prettig samen met specialisten en verpleegkundigen.”

Hoe ziet het werken op de Spoedeisende Hulp eruit?
De SEH maakt samen met de IC/CCU en de Huisartsenpost (HAP) deel uit van het Acuut Centrum. Sinds september 2020 werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. De SEH is gesitueerd op de begane grond en heeft 8 tot 11 behandelkamers.

Je werkt als basisarts op onze SEH waar geen dag hetzelfde is. Patiënten met zeer uiteenlopende pathologie worden door ons behandeld. Doordat we een klein ziekenhuis zijn krijg je met een grote diversiteit aan ziektebeelden te maken en zijn de lijnen met alle disciplines binnen het ziekenhuis kort en laagdrempelig. Het Acuut Centrum kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer.

Het veelzijdige karakter van de activiteiten leent zich uitstekend voor het verbreden en verdiepen van vakinhoudelijke kennis en werkervaring ter voorbereiding op vervolgopleidingen, waaronder diverse specialisaties, maar ook zeker de huisartsenopleiding. Je leert in korte tijd, in toenemende mate, zelfstandig functioneren als arts.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een enthousiaste, stressbestendige en professionele basisarts, die uiteraard BIG-geregistreerd is. Je hebt oog voor de patiënt en bent alert op signalen. Je bent collegiaal en leergiering en bereid om op wisselende tijden en dagen te werken. Je hebt de wens om je verder te ontwikkelen binnen de acute geneeskunde.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden elke arts-assistent een uitgebreid inwerkprogramma, inclusief een de ‘ABCD-cursus’ en een cursus gericht op Intensive Care-vaardigheden (FCCS), op kosten van het ziekenhuis. Ook zijn er volop mogelijkheden om andere cursussen naar eigen keuze te volgen.

  • Een deeltijd voor gemiddeld 36 uur per week. 
  • Salaris is minimaal € 4.042,- maximaal € 6.091,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 65), afhankelijk van ervaring
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van twee jaar
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Mogelijkheid voor tijdelijke huisvesting

Word jij blij van deze vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Francisca Kramer, clustermanager Acuut Centrum, via [email protected] of bel naar (0523) 27 66 65. Daarnaast bieden wij aan om een dag mee te lopen op de afdeling, voel je bij ons welkom!

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel bij het Acuut Centrum!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.069
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Francisca Kramer, clustermanager Acuut Centrum, via [email protected] of bel naar (0523) 27 66 65
Functie(s) ANIOS
Arts
Publicatiedatum 02-03-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 70313
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh