Arts niet in opleiding specialist (ANIOS) | Maartje
Zorggroep Sint Maarten

Arts niet in opleiding tot specialist (ANIOS) | Maartje (32 uren per week)

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Vanuit ons label Maartje bieden we ambulante zorg en behandeling en bieden we jou:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Met een enthousiast team proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Vanuit jouw vakgebied speel je hierin een belangrijke rol. Als ANIOS is het je belangrijkste uitdaging om er vanuit jouw vakgebied een bijdrage aan te leveren dat onze veelal oudere cliënten zich zo prettig mogelijk voelen, terwijl zij worden geconfronteerd met aandoeningen en ongemakken die in veel gevallen bij hun levensfase horen. Dat doe je door geneeskundige zorg te verlenen en te coördineren en hen op een mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en begeleiden. Daarbij werk je onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je krijgt zodoende kans om ervaring op te doen in complexe ouderenzorg. Je kunt je kennis en vaardigheden vergroten door de begeleiding van oudere cliënten met verschillende ziektebeelden zoals neurologische aandoeningen, psychogeriatrische problematiek en polyfarmacie. In een multidisciplinair team werk je nauw samen met paramedici en zorgmedewerkers. Je participeert in de medische bereikbaarheidsdienst voor verpleeghuislocaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit vragen we van jou:

 • Je bent geregistreerd basisarts
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt affiniteit met de oudere medemens
 • Je kunt zelfstandig werken en vindt het ook leuk om samen te werken in een multidisciplinair team
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een enthousiasme met je mee
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je bent ondernemend en assertief
 • Je beschikt over een auto en rijbewijs en bent bereid om te reizen naar verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 65. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. De vacature is per 1 maart 2020 vacant. Heb je interesse, maar al eerder of juist wat later beschikbaar? Ook dan nodigen we je uit om te reageren!

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Neem dan contact op met Annejuul Tielens, specialist ouderengeneeskunde via 06 - 46 34 74 35 of Edwin Groeneveld, specialist ouderengeneeskunde en tevens opleider via 06 – 53 45 38 03. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06 -12 08 36 97.

 

Type Vacature
Intern nummer MA-05
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Annejuul Tielens, specialist ouderengeneeskunde via 06 - 46 34 74 35 of Edwin Groeneveld, specialist ouderengeneeskunde en tevens opleider via 06 – 53 45 38 03.
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 30-12-2019
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 30-12-2019
Nummer 50485

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten