Arts Verstandelijk Gehandicapten, te combineren met onderzoek
Aveleijn

Werken bij Aveleijn

Wil jij als AVG arts werken bij een ambitieuze en waarden gedreven organisatie? 
Heb jij de wens om binnen je functie ook onderzoek te doen? 
Dat is mogelijk bij Aveleijn!

Wij hebben ruimte voor een

Arts Verstandelijk Gehandicapten
(aantal uren in overleg bespreekbaar)

die met expertise en bevlogenheid
de afdeling Zorg Ondersteuning en Behandeling aanvult. 

Jouw baan 
Als Arts Verstandelijk Gehandicapten verleen je op indicatie specialistische medische zorg aan cliënten met een verstandelijk beperking met als doel de gezondheidstoestand van de cliënten te optimaliseren of een goede gezondheid te behouden.
Alle cliënten hebben een eigen huisarts, dat betekent dat je de ruimte hebt om je te richten op de specialistische AVG zorg.
aveleijn-kwaliteitsrapport-banner-1024x456

Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van de medische zorg van de instelling in het algemeen.
Daarnaast informeer, ondersteun en adviseer je cliënten en ouders/verwanten bij medische problematiek, informeer en adviseer je begeleiders en geef je scholing aan medewerkers in de organisatie.

Je krijgt de mogelijkheid om je binnen je functie verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de verslavingszorg. Daarin hebben we een goede samenwerking met Tactus.

Het doen van onderzoek behoort ook tot de mogelijkheden.

Dit is voor jou misschien wel dé juiste combinatie in deze afwisselende baan!

Jouw collega's 
De afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB) in Borne bestaat uit ruim 80 collega’s van diverse disciplines, zoals gedragswetenschappers, psychodiagnostisch medewerkers, vaktherapeuten, doktersassistentes, verpleegkundigen, AVG arts, één AVG in opleiding, huisarts, specialist ouderengeneeskunde, een consulterend psychiater, een consulterend kinderpsychiater en een BOPZ-arts.
Bij ons is er ook een opleidingsplek tot AVG.

In dit team wordt constant gewerkt aan de beste kwaliteit van advisering aan medewerkers en zorg voor cliënten.

De actuele wetenschappelijke inzichten worden gevolgd en collega’s zijn actief op het gebied van praktijkgericht (wetenschappelijk) onderzoek.
Er zijn contacten met diverse universiteiten.
Verdere professionalisering en permanente ontwikkeling zijn centrale thema’s binnen de afdeling.

Wat zoeken wij in een nieuwe collega?

Jij als persoon
In een nieuwe collega zoeken wij iemand die kennis en ervaring heeft als AVG arts.
Een arts die communicatief vaardig is en daarin, zowel mondeling als schriftelijk, zich weet aan te passen aan de doelgroep. 

Je voelt je thuis binnen een organisatie waar je veel vrijheid hebt, maar ook verantwoordelijkheid, waar de lijntjes kort zijn en je wordt gewaardeerd. 

Je vindt het prettig om in gesprek te zijn met cliënten en verwanten en met jouw geduld, expertise, vertrouwen en humor bij te dragen aan de zorg en daarmee aan onze missie 'een leven vol betekenis'. 

Voor deze functie is het een vereiste dat je de opleiding tot basisarts afgerond hebt en aangevuld hebt met een (bijna) afgeronde opleiding tot arts verstandelijk gehandicapten (AVG).
Ook heb je inzicht in aanverwante kennisgebieden zoals neurologische en psychiatrische aandoeningen.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).
Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en takenpakket
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving 
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Je komt te werken binnen een professioneel team, waar veel kennis is en we samen zorgdragen voor de behandeling bij zorgvragen van cliënten. 
Jij kan een geweldige bijdrage leveren en goede aanvulling zijn voor het team en voor onze doelgroep. 

Kom je kennis maken?

Ben jij nieuwsgierig naar deze functie binnen Aveleijn en wil je graag meer weten?
We nodigen je van harte uit om eens langs te komen, zodat we je nog veel meer kunnen vertellen over deze baan binnen onze organisatie. 

Hiervoor kun je contact opnemen met onze AVG arts Mieke Bouma, via 06-14615078 of [email protected]

Ben je er al uit en wil je al graag in aanmerking komen?
Graag ontvangen wij dan jouw cv en motivatie.

1-restaurant_aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid in Twente en de gemeente Berkelland.

Vanuit de de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ werken we samen aan een leven vol betekenis, waarbij iedereen op zijn/haar manier kan meedoen in de maatschappij. Zorg en ondersteuning geven we vorm vanuit oprechte aandacht en met oog voor het persoonlijke levensverhaal. Daarbij betrekken en versterken we het netwerk rondom de cliënt. We hebben oog voor persoonlijke gezondheid en vitaliteit. Innovatieve oplossingen dragen bij aan eigen regie en zelfstandigheid.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Bestuurscentrum afdeling ZOB
Postcode 7622 GW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mieke Bouma, AVG arts, via 06-14615078 en [email protected]
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 01-06-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 111400
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn