Assistent ondersteuner
Baalderborg Groep

Assistent ondersteuner
18 uur
MVB zorg en begeleidend

 Waar ga je werken?
Je gaat werken bij De Linde  in Ommen. Op deze locatie wonen cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking, soms in combinatie met een lichamelijke beperking. Binnen deze locaties wonen cliënten met onder andere: gedragsproblemen, ouder wordende cliënten en cliënten met een intensieve zorgvraag.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënten door het uitvoeren van verzorgende en begeleidende taken en aansluitend op de vragen en wensen van de cliënten. Ook bied je daar waar nodig is ondersteuning aan de mantelzorgers en vrijwilligers bij de uitvoering van deze dagelijkse zorg en begeleiding.

Wat breng je mee?

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 2.
  • Een harde werker die van aanpakken houdt
  • Kennis en een aantal jaren werkervaring in de gehandicaptenzorg, aangevuld met aantoonbare vakkennis is een pré
  • Een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking
  • Je kunt reflecteren op je eigen handelen en durft je open en kwetsbaar op te stellen
  • Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend

Wat hebben wij jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.574,00 op basis van 36 uur.

De overeenkomst zal zo spoedig mogelijk ingaan gedurende voor 1 jaar met kans op vast dienst verband.

Wat je verder nog moet weten:
Je wordt via mail op de hoogte gehouden, maar noteer alvast dinsdag 8 februari in je agenda voor de sollicitatiegesprekken.

VOG
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een organisatie die wil investeren in medewerkers en het beste eruit wil halen. Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt.

Contact?
Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Rolf Scheinhardt, teamleider: 06-50095433. Je kunt tot en met 31 januari a.s. op deze vacature reageren via www.baalderborggroep.nl/werken-bij.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie de Linde in Ommen
Postcode 7731VH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Rolf Scheinhardt, teamleider: 06-50095433
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 14-01-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 107182
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep