(Assistent) Ondersteuner IB Hardenberg
Baalderborg Groep

Hé jij, toekomstige collega! Wij zoeken iemand die van een uitdaging houdt. Voor jou hebben we een leuke werkplek, uitdagende doelgroep en veel gezelligheid. Zoek jij een leuke baan in de zorg waarbij het contact met cliënten voorop staat. Kom dan solliciteren bij de Vlasakkerkamp 12 a,b,c. Neem vooral jezelf mee want dat maakt ons team compleet. Vacature (assistent) ondersteuner IB Vlasakkerkamp 12 a,b,c. 20 tot 24 uur per week.

Waar ga je werken
Drie kleine leuke groep van 9 cliënten, verdeeld over 3 kleine groepen. We hebben allemaal een (licht tot matige) verstandelijk beperking met gedragsproblemen. Onze leeftijden variëren van 23 tot 55 jaar. Door onze beperking hebben wij ondersteuning nodig op verschillende gebieden, zoals op het gebied van sociale interacties binnen en buiten de groep, sociale contacten aangaan en onderhouden en soms hebben we ondersteuning nodig bij ADL. Maar wat betekent nou IB? IB staat voor intensieve begeleiding. Wij kunnen soms een beetje uitdagend zijn naar jou, maar ook naar een ander toe. Wij houden van duidelijke begeleiding, want daarmee weten we waar iedereen aan toe is. We vallen onder het IB- cluster en dan kan het ook voorkomen dat de nabije voorzieningen jouw hulp nodig hebben. Groot voordeel dus, je staat er nooit alleen voor!

Wat ga je doen
Als assistent ondersteuner help je onze cliënten met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking bij wonen, werken en/of dagbesteding. Iedere cliënt is uniek met eigen talenten. Je past de zorg en ondersteuningsbehoefte daarop aan, samen met je collega’s. Je assisteert collega’s bij stimulerende werkzaamheden, zoals aandacht besteden aan de persoonlijke verzorging van cliënten of groepsactiviteiten. Als assistent maak je onderdeel uit van een hecht team waar het leveren van kwalitatief hoge zorg centraal staat.

Als ondersteuner draag je samen met het team bij aan de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is. Je kiest de juiste interventies die passen bij de situatie en stemming van de cliënt en je bent alert op het effect ervan. Je werkt nauw samen met de persoonlijk ondersteuner. Je schrijft bijvoorbeeld de maandelijkse rapportages, onderhoudt het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de teamtaken.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-2 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Assistent ondersteuner. Je bent hulpvaardig, hebt een groot inlevingsvermogen en toont initiatief.

Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-3 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Ondersteuner. Je staat stevig in je schoenen en je kunt onze cliënten een duidelijke structuur bieden.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris ingedeeld in FWG 35 en 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.105,00 en € 3.332,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met onderstaand contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de rode knop 'Solliciteren'.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772 MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esther Nijmeijer: 06-58973648
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 26-06-2023
Ingangsdatum 23-05-2023
Nummer 120227

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep