ASSISTENT ONDERSTEUNER T.V.V. ZWANGERSCHAPSVERLOF BIJ WOONVOORZIENING JERUZALEMWEG
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega én begeleider van de bewoners aan de Jeruzalemweg? Per ingang van 1 mei  zijn wij op zoek naar een:

Assistent ondersteuner (m/v)
t.v.v. zwangerschapsverlof
21,6 uur per week (60%)

Waar ga je werken?
De woonvoorziening aan de Jeruzalemweg bestaat uit een prachtig appartementencomplex in de Kruidenwijk te Nijverdal. Achter de Jeruzalemweg bevinden zich drie eengezinswoningen van woonvoorziening ‘Ons Straatje’, waarmee we nauw samenwerken. We zijn momenteel op zoek naar een assistent ondersteuner voor het appartementencomplex aan de Jeruzalemweg.
Het appartementencomplex biedt huisvesting aan twaalf cliënten in de leeftijd van 24 tot 70 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking waarbij één appartement volledig is aangepast aan een bewoner met een ernstige functiebeperking.
Het doel van de medewerkers is om door middel van kleine wooneenheden, deze cliënten een woon- en leefklimaat aan te bieden waarin zij zich thuis voelen en zij zo zelfstandig als mogelijk kunnen (blijven) functioneren. Hierbij staan de keuzevrijheid en eigen wensen van de cliënt centraal. De begeleiding is erop gericht de zelfstandigheid van de cliënten te bewaren of te vergroten afgestemd op hun mogelijkheden en behoeften. In eerste instantie ligt de nadruk op begeleiding maar in de toekomst zullen waarschijnlijk steeds meer adl taken overgenomen gaan worden i.v.m. de leeftijd van een aantal cliënten.

Wat ga je doen?
De assistent ondersteuner levert een bijdrage aan de begeleiding van cliënten en de prakti­sche uitvoering van de begeleidingsplannen. De assistent ondersteuner biedt, op aanwijzing van een woonbegeleider en persoonlijk ondersteuner, ondersteuning in de uitvoering van de dagelijkse zorg en begeleiding voor cliënten met verstandelijke beperking op individueel en groepsniveau. Deze ondersteuning biedt de assistent ondersteuner zowel in de woon- als in de vrijetijdssituatie.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat breng je mee?
Je hebt (minimaal) een relevante Mbo-opleiding, afgerond op niveau 2 en je hebt ervaring met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en hun mogelijkheden weten te benutten. Je neemt initiatieven die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen en kunt hierbij indien nodig de juiste personen betrekken. Daarnaast ben je zelfstandig, maar kan je ook goed binnen een team functioneren. Je bent in staat tot het geven en ontvangen van feedback en denkt in mogelijkheden, bent praktisch ingesteld en weet van aanpakken. Een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Als laatst heb je een doortastende persoonlijkheid, die in staat is de bewoner duidelijkheid en structuur te geven en je straalt stabiliteit en rust uit en staat stevig in je schoenen.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Inschaling

Wat hebben wij jouw te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.413,- op basis van 36 uur. 

Bijzonderheden

Wat je verder nog moet weten?
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 4 maanden. Bij een groot aantal interne reacties zal er een selectie plaatsvinden op basis van de sollicitatiebrief. 

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast vrijdag 1 maart 2019 a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, woonlocatie Jeruzalemweg in Nijverdal
Postcode 7443TG
Stad Nijverdal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 21.60
Uren tot 21.60
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met woonvoorziening de Jeruzalemweg, te bereiken via het telefoonnummer 0548-610099.
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 11-02-2019
Reageer voor 20-02-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 43614
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep