Assistent woonbegeleider en woonbegeleider
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Collega’s met een groot hart gezocht: Heb jij nog een beetje liefde over?

Kom dan bij de Mariënhof werken!

Locatie De Marienhof (PG) in Lichtenvoorde zoekt op korte termijn een

Assistent woonbegeleider/helpende (18 uur per week)

en een Woonbegeleider/verzorgende IG (24 uur week)

 

 

 

JIJ bent als assistent woonbegeleider/helpende of woonbegeleider/verzorgende samen met je teamleden verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van zes psychogeriatrische cliënten in een groepswoning op onze locatie de Mariënhof. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma helpende niveau 2 of Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep PG. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een groot hart voor de cliënten en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Kom jij ons team versterken? 

Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot het omzetten in een vaste aanstelling. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT in FWG 25 (assistent woonbegeleider/helpende) of FWG 35 (woonbegeleider/verzorgende).

Daarnaast bieden wij:

-              doorgroeimogelijkheden;

-              8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;

-              prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen. 

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl   

 

Heb je vragen?

Heb je vragen over deze uitdagende vacature of wil je graag wat meer weten? Neem dan gerust contact op met Judith Kroes (regiomanager Oost Gelre), bereikbaar op het nummer 0544-474100. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131699.

Interesse in Marga Klompé?

Herken jij jezelf in de functieomschrijving en word je enthousiast? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!  Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 31 mei a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure. Let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 2020-072
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Marienhof
Postcode 7131MC
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-05-2020
Reageer voor 31-05-2020
Ingangsdatum 20-05-2020
Nummer 53002

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)