Assistent zorgbemiddelaar
's Heeren Loo Oost-Nederland

Is vraag en aanbod bij elkaar brengen jouw passie? Zijn administratieve ondersteuning en bemiddeling jouw drive? En gestructureerd en klantvriendelijkheid jouw kwaliteiten?

Waar ga je werken?
De afdeling zorgbemiddeling valt onder het Bedrijfsbureau van regio Oost en Geeuwenbrug. Je komt te werken in een leuk, klein team op ons regiokantoor in Deventer. Dit in een informele en professionele sfeer waarin de drie beloftes van 's Heeren Loo goed leven, mooi werk en een duurzame organisatie centraal staan. Zorgbemiddeling heeft als doel het creëren van voorwaarden voor optimale ondersteuning voor cliënten (en hun relaties).

Wat ga je doen?
Je fungeert als eerste aanspreekpunt van de afdeling zorgbemiddeling. Je zorgt voor een goede bereikbaarheid, voert verschillende administratieve werkzaamheden uit en bent ondersteunend aan de zorgbemiddelaars. Als assistent zorgbemiddelaar houd je je verder bezig met het administratief verwerken van aanmeldingen van cliënten voor de vele producten die de regio biedt. Je hebt dagelijks contact met (potentiële) cliënten, ouders van cliënten en wettelijk vertegenwoordigers, verwijzende instanties en met externe personen.

Dit bieden wij
  • Een tijdelijk dienstverband gedurende 1 jaar, 24-30 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 van minimaal € 1920,- en maximaal € 2853,-, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
  • Naast je wettelijke vakantie-uren ontvang je extra uren vanuit de Persoonlijk Budget Levensfase, die je bijvoorbeeld kan inzetten als vakantie-uren.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
  • Je beschikt over een mbo-opleiding op minimaal niveau 3.
  • Je bent goed in Nederlandse taal, Word, Excel en het werken in Teams.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden; essentieel hierbij zijn tact, luisteren en inlevingsvermogen.
  • Je doet je werk met accuratesse en bent oplettend, waarbij je het geen probleem vindt om ad hoc te werken.
  • Je werkt met persoonlijke gegevens van cliënten en bent daarbij integer en hecht waarde aan betrouwbaarheid.
Sollicitatieprocedure
De gesprekken vinden plaats op 28 en 29 september.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen van Vegten, via telefoonnummer 06 - 20 21 07 35.

Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Pamela de Man en ik ben recruiter. Je kan me bereiken op telefoonnummer 06 - 12 80 44 09.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Adviseur
Medewerker Zorgadministratie
Overig
Publicatiedatum 03-09-2021
Reageer voor 23-09-2021
Nummer 70824

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland