Assortimentscoördinator
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling inkoop verleent diensten voor en met het hele ziekenhuis. Inkoop schakelt tussen de verschillende ketens, binnen en buiten ZGT, die samenkomen bij de patiënt. Inhoudelijke kennis van medische hulpmiddelen en de toepassing daarvan is onontbeerlijk bij samenwerking.

Jouw aandacht is zowel binnen als buiten de afdeling inkoop gericht. Zo schakel je regelmatig met de medewerkers van de werkvloer, maar neem je daarnaast ook deel aan afdelingsgerichte projecten en overlegvormen. Verder participeer je in landelijke overlegvormen.

Vanuit de perspectieven risicomanagement, kwaliteitsborging en kostenbeheersing heb je als taak te zorgen voor harmonisatie, standaardisatie, rationalisering en stroomlijning van de in het ziekenhuisaanwezige medische en niet medische ver- en gebruiksartikelen. Je bepaalt hiertoe (mede) het beleid en geeft advies en praktische ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus (invoering, gebruik en afstoting) van deze artikelen. Hierbij houd je rekening met de geldende wet- en regelgeving. Projectmatig werk je daarnaast aan de gestelde doelen en biedt continuïteit aan de behaalde resultaten. Tot slot ben je onderdeel van de Materiaal Advies Commissie.

Functie eisen

Je hebt een aantoonbaar Hbo+ niveau, ervaring ten aanzien van marktontwikkelingen, medisch-technische kennis en inzicht en kennis van de ziekenhuisorganisatie. Je hebt werkervaring als verpleegkundige of als assortimentscoördinator. Hierdoor heb je een kijk op productenassortimenten, projectmanagement en kwaliteitssystemen.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.798,= (55-0) en maximaal € 4.111,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 32 uur (88,89%) per week.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 06 oktober 2020.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2020-337
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Martijn de Ruitermanager inkoop, telefoon 06 10 08 77 54 en Sanne Scharenborg, assortimentscoördinator, telefoon 06 10 06 23 86
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-09-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-09-2020
Nummer 54761

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT