Avond Nacht Weekend hoofd
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Vind jij het een uitdaging om buiten kantooruren in contact met medewerkers de continuïteit van zorg te coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Avond Nacht Weekend hoofd (ANW)

24 uur per week

Wie zijn wij?

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.100 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?

Als ANW hoofd geef je buiten kantooruren, operationeel leiding aan de aanwezige medewerkers. Tijdens je dienst coördineer en draag je zorg voor de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening aan de klinische cliënten en draag je zorg voor de orde en veiligheid op de verschillende locaties van Mediant.

In je dienst bezoek je de verschillende klinische afdelingen. Bij bijzonderheden in de verpleging/verzorging van cliënten en in (dreigende) crisissituaties, coach en adviseer je medewerkers; zo nodig maak je ad hoc individueel verpleegkundig zorgbeleid en schakel je de klinische voorwacht in. Je dienst wordt veelal bepaald door de situatie van dat moment. Daarin kun je prioriteiten stellen en ben je in staat daar waar nodig knopen door te hakken. Daarvoor beschik je over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden. Je bent vanuit je functie als ANW ook lid van het MTH (medisch technisch handelen) expert team, welke ondersteunt bij verpleegtechnische handelingen. Je komt te werken in een ervaren team en draait je diensten zelfstandig en alleen. Je ontvangt leiding van Kristel Olde Scholtenhuis, teammanager. Door middel van het bijhouden van bekwaamheden conform de BIG en deelnemen aan bij- en nascholingen/klinische lessen en intervisie werk je aan je eigen professionele ontwikkeling.

Jij bent

 • open en toegankelijk
 • doortastend en integer
 • zelfstandig en sociaal
 • coachend en analytisch
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • flexibel inzetbaar.

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot HBO-V en BIG registratie
 • (ruime) ervaring in de GGZ
 • het vermogen om snel te kunnen schakelen en affiniteit met de psychiatrie in al zijn facetten.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een veelzijdige, zelfstandige functie in een compacte en financieel gezonde organisatie.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 2.607 en € 4.218 bij een fulltime dienstverband (FWG 55-cao GGZ).

Wij maken graag kennis met jou

En, hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds. Wij ontvangen graag je sollicitatie via de sollicitatiebutton. 

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl  of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 95
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Nachthoofd
Publicatiedatum 17-09-2021
Reageer voor 25-06-2022
Nummer 70163

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg