(Basis) Gedragskundige
De Twentse Zorgcentra

Als regiebehandelaar een grote rol spelen voor onze cliënten met een verstandelijke beperking, een leven lang.

Want dan kun je echt van betekenis zijn. De cliënten die bij ons wonen blijven ook vaak hun hele leven. In deze 24-uurszorg vervul je als regiebehandelaar een spilfunctie. Het onderzoeken en behandelen van cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende psychische, gedrags- en/of psychiatrische problematiek. Het zorgdragen voor integratieve beeldvorming omtrent cliënt(systeem) en aan de hand hiervan het zorgteam informeren en verbindend begeleiden. Het inschatten van risico’s, het bewaken van en bijdragen aan de kwaliteit van zorg en het regisseren van behandeling door derden, teneinde bij te dragen aan een goede kwaliteit van bestaan van cliënten en psychische en gedragsproblemen te voorkomen dan wel te verminderen. Je doelen richten zich vaak op de lange termijn en je bent samen met het team nauw betrokken bij de groei van cliënten, dat maakt je werk betekenisvol. Daarnaast is er volop ruimte voor je eigen ontwikkeling en groei als professional. Doordat wij de grootste aanbieder van gehandicaptenzorg in Twente zijn is het altijd mogelijk om te kijken wat bij jouw affiniteit, kennis en expertise past. Dit doen we samen met jou.

Wij
Hebben met een vakgroep van 35 professionals, met onder andere orthopedagogen, psychologen, orthopedagoog-generalisten en GZ-psychologen, veel kennis en ervaring in huis én altijd een betrokken collega in de buurt om te sparren. Dat vinden we belangrijk. We zien graag dat je ambities in het werkveld hebt, generalistisch of specialistisch, en we helpen je deze ambities waar te maken. We bedienen een brede doelgroep: van licht verstandelijk beperkt, moeilijk verstaanbaar gedrag tot ernstig meervoudig beperkt. Dit doen we in 4 regio’s: Enschede, Losser, Almelo en het Netwerk Ambulant, Kind en Gezin. Tevens hebben we meerdere opleidingsplekken voor de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist of GZ-psycholoog. 

We gaan graag met je in gesprek over je wensen, met name gericht op je ontwikkeling. Ten aanzien van de functie bieden we je het volgende:

  • De functie van gedragskundige betreft een salaris van min. € 3.945- / max. € 5.957,- bij een fulltime dienstverband conform FWG 65, mits GZ/OG geregistreerd, van de CAO Gehandicaptenzorg. Als basis gedragskundige is de inschaling in FWG 60. 
  • Bij aanstelling een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%.
  • Een pakket aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, pc/laptop/tablet/smartphone-regeling, bedrijfsfitness, studiefaciliteiten en korting op de zorgverzekering.

Jij,
Kennis is vereist op het niveau van een afgeronde academische opleiding orthopedagogiek of psychologie, aangevuld met een diagnostiekaantekening. Tevens is kennis van de gehandicaptenzorg, cliëntdoelgroep, ontwikkelingspsychologie en psychopathologie, relevante wet- en regelgeving en methodieken (zoals LACCS en Triple-C) een pre.

Procedure
Na sollicitatie nemen we zo spoedig mogelijk hierover contact met je op.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Type Vacature
Intern nummer 21.095
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 08-05-2023
Reageer voor 06-06-2023
Nummer 119883
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra