Basisarts
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij een basisarts of anios met ambitie en zie of zoek jij de mens achter de patiënt? Atlant heeft ruimte voor een:

Basisarts

Wat ga je doen
Je hebt bij Atlant een zelfstandige baan en beheert je eigen agenda. Onder supervisie initieer jij medische onderzoeken, je diagnosticeert, behandelt en begeleidt onze bewoners met een complexe samengestelde zorgvraag. Je werkt intensief samen met het zorgteam van de afdeling en andere collega’s zoals onze psychologen en paramedici. Het medisch secretariaat ondersteunt en organiseert jouw activiteiten, zodat jij je kunt focussen op de inhoud van je vak!

Vast al nieuwsgierig geworden naar de verwondering van een basisarts bij Atlant? Kijk dan hier de video:

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Als basisarts werk je binnen een team dat bestaat uit acht specialisten ouderengeneeskunde, drie basisartsen en twee praktijkverpleegkundigen. We leiden specialisten ouderengeneeskunde op en bieden stageplaatsen aan huisartsen in opleiding. Naast de reguliere verpleeghuiszorg zijn we gespecialiseerd in de volgende doelgroepen: de ziekte van Huntington, het syndroom van Korsakov en mensen met een gerontopsychiatrische zorgvraag.

In ons team word je als basisarts goed begeleid; als jij behoefte hebt aan ondersteuning of overleg dan maken we graag tijd voor je vrij. Bij Atlant heerst een cultuur van verbeteren en innoveren en doen we veel wetenschappelijk onderzoek.

"Nooit gedacht dat het werken in een verpleeghuis zoveel voldoening geeft doordat je een band opbouwt met mensen.” Claudia Hubers (Basisarts).

Functie eisen

Wat neem jij mee
Ben jij een betrokken en BIG geregistreerde Basisarts? Beschik je over een rijbewijs en een auto? Dan zijn we opzoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 5.939,16 (CAO VVT FWG 65 op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk contract;
• 24 – 36 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Claudia? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen kun je contact opnemen met Kasper Rothuijsen (recruiter) op 06 57 65 69 80. 
Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen. 

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Intern nummer 138-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 24-11-2022
Reageer voor 02-01-2023
Ingangsdatum 24-11-2022
Nummer 115778
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant