Basisbegeleider B werkgroep Twerk
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BASISBEGELEIDER B WERKGROEP TWERK

Uren in overleg, er is maximaal 28 uur nodig

Wat ga je doen?
Als basisbegeleider ondersteun en begeleid je cliënten bij activiteiten volgens het zorgplan. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten in samenwerking/afstemming met de persoonlijk begeleider. Je verricht daarnaast activiteiten vanuit het groepsprogramma en samen met de cliënt draag je zorg voor een goed klimaat. Je observeert en waar nodig stimuleer je cliënten bij diverse activiteiten. Je rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van het zelfregulerende team.

Waar ga je werken?
Bij Werkgroep Twerk werken we aan kwalitatief goed inpak-, montage- en assembleerwerk. Dit doen wij met veel enthousiasme voor veel bedrijven in de regio. Onze cliënten kunnen allemaal op hun eigen niveau en binnen hun mogelijkheden meewerken aan een deel van het productieproces.  

Vanuit deze locatie halen en brengen we materialen voor onze activiteiten bij verschillende locaties en klanten. Ook zorgen we voor de juiste orderafhandeling en facturatie van de orders. Op deze locatie ondersteunen we veelal cliënten met een (licht) verstandelijke beperking.

Functie eisen

Wat breng je mee
Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met je positieve mindset. Daarnaast:

 • heb je een relevant MBO 3 diploma;
 • heb je affiniteit met de doelgroep;
 • heb je een handen uit de mouwen mentaliteit en technische affiniteit;
 • voor het rijden op de bakwagen heb je een rijbewijs B nodig;
 • ben je administratief goed onderlegd.

Inschaling

Aandacht voor jou

 • een salaris tussen € 2178,- en €3105,- (schaal FWG 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
 • een dertiende maand;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een het verduurzamen van je woning of een fietsregeling;
 • cliënten en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Bijzonderheden

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel met onze collega’s van Twerk op 0578-572567 of met Ingeborg Händel op 06-34593629.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Doe dit uiterlijk op 23 maart, daarna is de vacature gesloten. Het vacaturenummer is 023-16.

De gesprekken zijn in week 13.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Type Vacature
Intern nummer 023-16
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 08-03-2023
Reageer voor 24-03-2023
Ingangsdatum 08-03-2023
Nummer 118417
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel